12 Eylül 2023 14:15

Merhabalar,

07-07-2023 tarihinde teslim aldığım Omoda 5 Luxury paket aracımda boya dökülmesi, rot ayarı tutmama, Arka sağ kapıda kaplamanın çıkması, direksiyonda titreme gibi sorunlar mevcut. Sadece rot ayarı için 4 kere servise gittim fakat değişen bir şey olmadı. Araç ilk 500 km'de iken rot sorunundan dolayı servise gitti. Chery'e boya atması ile ilgili çağrı açıldı fakat 1,5 aydan fazla süredir yaşadığım sorunlar ile ilgili ne arayan var ne soran. Sadece 1 kere ikame araç istiyormuşsunuz diye arandım o kadar. Aracı aldığım bayi aradı ve sorunlarımı dinledi fakat onlar da bir yere kadar yardımcı olabiliyorlar. Bu süre zarfında 15 kere falan ben aramışımdır. Mahkeme yoluna gideceğim fakat vergi numaralarını öğrenmek için aradığım ona bile dönüş yapmadılar. Şimdi bu yazımın üstüne çağrı merkezinden beni arayacaklar fakat ben yetkili birisinin beni aramasını bekliyorum. Ayrıca bu rot sorunu yüzünden aracıma binemiyorum. İşe giderken 100 km süratte araç rot ayarı olmadığından sağa çekti ve şerit takip uygulaması arabayı sola attı, az daha kaza yapıyordum. Ailemle arabaya binemiyorum. Tatile gidecektim bu durumlar yüzünden onu da ertelemek zorunda kaldım. Araç ile ilgili resimleri ve videoyu ekliyorum.

profile profile profile
12 Eylül 2023 15:00 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Merhabat**** t., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye 0850 480 74 72

13 Eylül 2023 09:28

CRM sisteminizde Tufan Ervural olarak kayıtlı olmam gerekiyor. 15 ten fazla kere aramışımdır sizi.

14 Eylül 2023 09:32

Evet dediğim gibi çağrı merkezinden arayıp 20. Kere şikayetimi dinlediler. Dün için gün sonuna kadar arayacaklardı ama tabi ki aramadılar. Süreç aynı yazıda yazdığım gibi devam ediyor, yetkili birine ulaşmak için ofise gitmeniz lazım sanırım.

15 Eylül 2023 11:12

Buradan süreci paylaşacağım. Dün beni aradılar ve aracı aldığım bayiye bugün için randevu verildi. Aracı sabah bıraktım, bakalım neler olacak.

18 Eylül 2023 09:22

Araç serviste kaldı. İkame araç istemek için bugün arayacağım.

21 Eylül 2023 13:18
Chery Türkiye'nin Sorunlara Karşı Vurdumduymazlığı

Aracı dün servisten aldım ama trafikten dolayı denemeye fırsatım olmadı. Bugün test ettim, Düzelme var diyebilirim, şimdi de sola çekiyor :) özellikle 40 km hızdan sonra bayağı hissedilir durumda. Chery Türkiye'den bir yetkili bana ulaştı ve Boya sorunun rötuş ile düzeltilebileceğini iletti fakat ben kaporta boyacı ile konuştuğumda rötuş ile düzelmeyeceğini mutlaka alanının zımparalanıp yeniden boyanması gerektiğini söyledi. Kapıdaki kaplama yerine takılmış fakat üstteki fitil kırıldığından o da normal durmuyor. Chery Türkiye'deki yetkili kapının boyanmasının değer kaybına neden olmayacağını ama bana bir bakım hediye edeceklerini iletti :) tabi ki kabul etmedim. Süreci için yasal yollar yavaş yavaş görünmeye başladı. Takipte kalın :) Bu arada sabah çektiğim videoyu ve kaplamanın çıkması konusu ile ilgili resimleri paylaşıyorum. Kaplamanın resmini serviste çektim.

21 Eylül 2023 13:31

Yukarıdaki videoya yarım yüklenmiş, tekrar yüklüyorum.

25 Eylül 2023 08:52

Cuma günü tekrar arandım çağrı merkezinden ve tekrar dinlendi şikayetlerim. Bakalım bugün neler olacak. Kaplama takıldıktan sonra fitilin kırılmasını da çektim, yarın onu paylaşacağım. Artık konuyu Twitter, Ekşi Sözlük vb. Platformlara da taşımayı düşünüyorum.

27 Eylül 2023 16:15

Merhaba,Tufan E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

13 Kasım 2023 14:09

Evet arkadaşlar yine ben :) Tatilde olduğum için yazamadım. Chery Türkiye'den bana ulaşan yetkiliye artık ben ulaşamıyorum. Çağrı merkezini 2 kere farklı aralıklarla aradım ama hala dönüş olmadı. Aracın boyasının attığı yer paslanmaya başladı. Kaplamanın attığı yeri tamir ettiler fakat bu da üst fitilin kırılmasına neden oldu. Ayrıca aynı kapının sağ arka fitili de sorunlu. Yani son sürat devam ediyoruz :) bakalım işin sonu nereye varacak. Her gün sizi bilgilendireceğim. Ayrıca rot sorunu düzeltilirken lastiklerin yeri değişmişti fakat lastiklerin bijonlarının olduğu yeri hep sıyırmışlar, bu da ayrı bir dert tabi ki. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.

13 Kasım 2023 18:29

Atakan
Atakan

Merhaba bir gelişme var mı mağduriyetiniz giderildi mi

Oğulcan
Oğulcan

Çözüme ulaşıldı mı?

Tufan

Evet, tüm sorunlarım giderildi. Şikayeti kapamaya geldim. Ama şunu söyleyebilirim, fitiller ile ilgili olan sorun 1 ay önce falan düzeltildi. Yani uzunca bir süre bekledim. Sebebi de yanlış parça gelmiş y. Dışından tekrar sipariş verildi, benim siparişimi alan kişi işten ayrılmış ve siparişi geçmeden işten ayrılmış.

Chery Şanzıman Arızasına Rağmen İkame Araç Temin Edilmemesi

Kadircan
11 Temmuz 2024 17:42
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5 Luxury Paket İle Yaşadığım Sorunlar

Uğur
09 Temmuz 2024 20:41
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery O Moda 5 2024 Luxury Paket İle Yaşadığım Direksiyon Ve Hizmet Sorunları

Gökhan