Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo7 Kapı Döşemesi Baloncuk Sorunu

Chery Tiggo7 Kapı Döşemesi Baloncuk Sorunu
10 Aralık 2024 20:02

Chery tiggo7 sahibiyim ve arabam henüz 4300 km de. Sol ön kapi döşemesinde iki ayrı noktada delinme deforme olmadığı halde baloncuk yaptı 6 ay geçtiği için 5000 bin kontrol için servise gittiğimde bu sorunu söyledim genel merkeze bildireceğiz vs dediler. Bugün ise geri dönüş yapıp genel merkezin kullanıcı hatası dediğini ve garantiden değişim olmayacağını belirtiler. Kullanıcı hatası olsa bir delik deformasyon olması gerekmiyor mu ya da herhangi bir sıvı ile temizlik yapılsa her yerin kalkması gerekmiyor mu. Kaldı ki arabamı kendim yıkarım ve hafif nemli bez ile siler herhangi bir ürün kullanmam. Bu sorunumun giderilmesi garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum

11 Aralık 2024 09:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Mustafa K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

11 Aralık 2024 10:48

Merhaba, Mustafa K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

18 Aralık 2024 20:52

Bu konu hakkında Chery genel merkezinin inceleme sonucunu bekliyorum. Arabam 6 aylık ve henüz 4500 km de olduğunu belirtmek isterim

21 Aralık 2024 10:51

Merhaba, Mustafa K. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

23 Aralık 2024 19:40

11 gün geçmesine rağmen henüz bir cevap alamadım hani olumsuz ise söyleyin de bende TÜKODER üzerinden hakkımı arayayım

26 Aralık 2024 14:35

Atmo bayiniz tarafından sadece fotoğrafı çekilen ve inceleme yapılmayan ve daha sonra Chery turkiye tarafından kullanıcı hatası denilerek değişimi iki defa reddedilen bu konu hakkında yasal haklarımı kullanacağımı buradan beyan ediyorum

Şevket
Şevket

Mustafa Bey bu şikayetinizle ilgili son durum nedir garantiden değiştirebildiniz mi

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
10 Ağustos 2025 10:57
chery-tiggo-7-pro-arka-orta-koltuk-deri-deformasyonu-ve-garanti-sorunu-1.jpg
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Chery Disk Garantisi Sorunu

Çağlar