Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo Pro 8 Yedek Parça Sorunu Ve İkame Araç Bekleyişi

Hüseyin
02 Aralık 2024 14:24

22 Ekim tarihinde Chery Tiggo Pro 8 aracımı geçirdiğim kaza neticesinde servise bıraktım ve sigortadan ikame araç aldım. İkame araç için 1 hafta bekledim sigorta şirketinin keyfine. Sonra eksper tarafından yedek parça beklenmesi nedeniyle 19 Kasım'da geri teslim edildi. Buraya kadar geçen süreçte arabanın kazalı alanı 10 gün içinde hazır olmuştu. Ön tampon tamiri, yan jant tamiri fakat aracın önünde bulunan yakıt geri dönüşüm parçasında bir sıkıntı olduğu ve değişmesi gerektiği bildirildi. Servis, bu da 5 Kasım civarında olması lazım. Ve bu tarihten itibaren yedek parça temini ile ilgili bir süre bilgisi almak için defalarca Chery Merkez ve Çekmeköy Yüzbaşıoğlu'nu aradım. Her aramamda bir gelişme olursa haber vereceklerini, şu an için parça teminiyle alakalı olarak süre veremediklerini bildirdiler ki bugün yani 02.12.2024 tarihli servis aramamda da aynı cevabı aldım. Chery Merkez'den defalarca konu çözülene kadar ikame araç talep etmeme rağmen bugün 02.12.2024 13:30 itibarı ile 45 gün dolmadan ikame araç veremeyeceklerini, 45 günün kıstasının ne olduğunu da açıkça öğrenmemekle birlikte 45. günü bekliyorum. Ben herkesi bu marka ile ilgili olumlu yönlendirmiş biri olarak çok pişmanım. O yüzden almayı düşünürseniz fiyat performansın yanına yedek parça bekleme ve bundan dolayı mağduriyet yaşama kıstasını da koyun derim.

profile profile
02 Aralık 2024 14:29 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Hüseyin D. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

02 Aralık 2024 14:51

Merhaba, Hüseyin D. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

30 Aralık 2024 15:40

Merhaba Hüseyin D. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

31 Aralık 2024 13:16

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
13 Eylül 2023 13:59