Chery Tiggo 7 Pro Excellent Arka Çarpışma Uyarı Sistemi Güncelleme

30 Mayıs 2024 09:4721.521

Tiggo 7 Exellent paket aracımı 5000 bakımı için servise götürdüm. Yazılım güncellemesi yapıldı, ancak araçta daha önce kapatma seçeneği olan arka çarpışma uyarı sistemi artık kapatılamıyor. Bu sistem sürüş esnasında güvenlik sorunu yaratıyor. Araç yaklaştığında gereksiz ve sürekli flaşörlerin yanması trafikte diğer sürücülerin dikkatini dağıtıyor. Birçok özellik değiştirilebiliyorken, bu özelliğin kapatılamıyor olması hiç doğru değil. Bu özellik evet, ama sürücünün seçimine bırakılmalı ve istenildiğinde pasif hale getirilebilmeli. Bu konuda acil çözüm bekliyorum. Servisle görüştüm, değiştiremiyoruz cevabını aldım. Chery'ye yazdım, cevap yok. Bir an önce çözüm için dönüş yapmanızı rica ediyorum.

30 Mayıs 2024 10:23 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Merhaba, Uğur Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

30 Mayıs 2024 11:57

Merhaba, Uğur Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Uğur
3 Temmuz 2024 14:53

Arama yapıldı evet servis aradı randevu oluşturdular fakat servis çalışanları dahi inanamadı hayır kapatılıyor olr mu öyle şey tepki bu şekilde. Gel buyur kapatın dedim hayret ya nasıl olmaz. Çözüm fabrika yarlarına dön. Servis çalışanı sadece fabrika ayarlarına dön butonuna basarak çözüleceğini sandı sağ olsun Türkçe radyolar da gitti. Chery merkez servis hizmetleri yetkilisi ile görüştüler ve avangart ve comfort paketlerde kapatılabildiğini gerçekten exellent pakette kapatılamadığını çok normal şaşırılacak bir konu değilmiş gibi anlattı bize senin işin mi yok bununla uğraşıyorsun edasıyla, Diğer paketlerde kapatılan bu özelliğin bu paket de kapatılamıyor olmasının mantıklı bir açıklamasını bekledik kendisinden bunun yerine biz bilemeyiz orasını cinden yazılım güncellemesi için dua et durumuna getirdi. Bakın bu trafik de güvenlik sorunu oluşturuyor, dikkat dağıtıyor, böyle bir saçmalığı kabul etmiyorum, müşteriye sadece exellent versiyonunda kapanmayan bu özelliğin neden değiştirilemediğini açıklamak zorundasınız. Çok acil yazılım güncellemesi ile bu özelliğin değiştirilmesini tarafıma bilgilendirme yapılmasını rica ediyorum.

3 Temmuz 2024 15:35

Merhaba, Uğur Y. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

10 Ekim 2024 15:04

Uğur
14 Nisan 2025 09:46

Bir yazılım güncellemesi ile çözülebilecek basit bir sorunu bir yıl oldu hala çözemediniz? Arkadan araç yaklaştığında ben bu flaşörleri kapatmak istiyorum bu kadar gereksiz bir özelliği kullanmak istemiyorum insanlar gıcıklık olsun diye yaklaşıyor araba disko gibi yanıyor şehir trafiğinde her araba geçişinde sağa sola göz kırpıyor neresi normal bunun, bu soruna bir çözüm bulun basit bir güncelleme yapamıyorsanız bırakın bu işi, aslında kullanıcıların ortak şikayetleri belirginleşti ama Chery merkeze doğru düzgün bu şikayetleri aktaramayan ve gerekli düzeltmeleri yaptıramayan Türkiye ofisi kendine bir sor bu kadar şikayet için biz neleri değiştirebildik diye? Bu kadar müşterinin güvenini boşa çıkarıyorsunuz. Herkes aynı konuları yazdı çizdi, ön tarafta sensör yok kadraj güncellemesi gelmedi dörtlüler gereksiz yanmaya devam ediyor kablosuz telefon şarj hiçbir tiggo 7 proda çalışmıyor çeki demiri takılamıyor gibi, Araçlar satılmaya başladığı günden itibaren devam eden benim aklıma gelen bazı genel sorunları yazdım siz bu sorunların hangisini çözdünüz?

12 Ocak 2025 09:41

Bende 2023 model 7 Pro excellent paket vardı. Kapalıydı. İstersem açadabiliyordum. Sizin bence tamamen yazılımla ilgili

İskender
Benzer Şikayeti Var
5 Haziran 2024 20:31

Servisteki insanlar sensörlerin sigortasını çıkartabilir. Yazılımsal olarak bir şey yapmaları doğru değil. Bir şey yaparsalar sonra başka yerden sorun çıkabilir

Cem
Benzer Şikayeti Var
30 Mayıs 2024 23:09

Aynı durumdan bende rahatsızım. Luxury ve avantgarde paketlerinde kapama özelliği olmasına rağmen excellentda olmaması çok ilginç. Chery Türkiye iletişim hattını arayıp şikayet oluşturdum. Sanırım güncelleme gelmesini beklemekten başka çaremiz yok.

Chery Tiggo 7 Pro Excellent Arkadan Çarpışma Uyarısı Kapatılamıyor

23 Temmuz 2024 00:388.482

Chery tiggo 7 Pro excellent pakette arkadan çarpışma uyarısı kapatılamıyor. Alt paketlerde kullanıcı tarafından multimed...

2 Destek

Chery Tiggo 7 Pro Excellent Arka Çarpışma Uyarı Sistemi

21 Mayıs 2024 21:0711.441

Merhabalar. Chery Tiggo 7 Pro Excellent paket aracım var. Arka çarpışma uyarısını bir türlü kapatamıyorum. Alt ve üst ve...

1 Yorum

Chery Disk Garantisi Sorunu

1 Ekim 2024 19:447.860

Chery tiggo 7 aracımı Mayıs sonu aldım, 5000 bakımı için gittiğimde disklerde sorun olduğunu, frenlemede vurdurma oluştu...

Tümünü Gör

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery AracımdaKlimam Çalışmıyor!

Ali