Ömer
09 Şubat 2024 15:10

Tiggo 7 Pro Excellent model aracın sahibiyim. Aracımın sol aynasına plastik bir duba çarptım ve bu sebeple ayna kendi kapıma çarparak kırıldı. Şu anki durumda aynada kırıklar mevcut; ancak kör nokta algılama, açılıp kapanma özelliği ve rezistansı çalışmaktadır. Bayii ile iletişime geçtiğimde, bu parçaların bazen sadece cam olarak satılabileceği, bazen ise tüm aynanın değiştirilmesi gerektiği bilgisini aldım. Benim tercihim sadece camın değiştirilmesi yönünde. İşçilik maliyeti tahmini olarak 4-5 bin TL civarında bir fiyat çıkıyor; ancak bayii parçanın stokta olup olmadığından emin olmadığını söylüyor. Aynayı değiştirmem durumunda ise ortalama 25 bin TL fiyat veriyorlar ve hemen değiştiriyorlar. Birçok araç için parçalı teslimat yapılırken, burada parçanın mevcudiyeti konusunda bir belirsizlik söz konusu.

profile profile profile
09 Şubat 2024 17:52 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba,Ömer A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Bayram
Bayram

Merhaba aynı sorunu bende yaşadım sorununuzu çözdüler mi acaba

Yağmur
Yağmur

Parça mevcudiyeti hakkında çok fazla şikayet görüyorum. @Chery Türkiye yeterli parça hazırda bulundurmalı ve bu soruna son vermelidir. Aksi halde bu markaya yazık olur hele bu kadar satıştan sonra

Abdullah
Abdullah

Kardeşim senin aynadan daha büyük bir çıkma oto aynası al götür bir camcıya senin aynanın üzerine koyup tam boyutundan keserek uydurabilirsin. Ne ugrasacan kapitalizmin kaprisleri ile

Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
21 Nisan 2024 00:37