Muhammed sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Sürekli CarPlay Bağlantı Sorunu

08 Kasım 2024 04:14
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Süreçle olan ilginiz ve mağduriyetimi gidermek adına gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederim. CarPlay bağlantı sorunumu da en kısa süre içerisinde bir çözüm sunarak sonlandırabilmenizi umut ediyorum. Teşekkür ederim.”

Chery Omoda 5 aracımda kablosuz CarPlay bağlantısında kopma problemi yaşıyorum. Neredeyse 10 kullanımımın 8'inde bu sorun ile karşılaşıyorum. Bazen tekrar hiç bağlanamıyorum, bazen bir süre geçince tekrar bağlanıyor. Konu ile ilgili randevu alıp İstanbul Tepretoğulları Chery yetkili servisine gittiğimde ise yazılımının son sürüm olduğunu, herhangi bir sorun tespit edilemediğini ve sistemin tamamen fabrika ayarlarına döndürüldüğünü, baştan bağlantı kurup yine sorun olursa tekrar gelmemi söylediler. Sorunum hala devam edince ikinci kez randevu alıp gittim. Yine bu sefer de herhangi bir sorun tespit edilemediğini, eğer istersem bütün medya sistemini silip tekrar yükleyebileceklerini, ancak bu işlemi daha önce hiç yapmadıklarını ve eğer yaparken çökerse parça siparişi verip değişim sağlayabileceklerini, ancak parça tedarik edilene kadar 2-3 ay kadar sağ ekranı hiçbir şekilde kullanamayacağımı belirttiler. Ben de bu riski göze almak istemedim. Yazılımsal değil donanımsal bir problem olduğunu öngörmekteyim ve bu konunun ben daha fazla mağduriyet yaşamadan direkt yeni parça siparişi verilip geldiğinde de değişim sağlanması şeklinde bir çözüme kavuşturulmasını talep ettim ancak bunu yapamayacaklarını söylediler. Bu konuda gerekli mercilerden destek talep ediyorum.

08 Kasım 2024 10:35 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Muhammed K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

08 Kasım 2024 16:28

Merhaba, Muhammed K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

26 Kasım 2024 16:06

Merhaba, Muhammed K. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

03 Aralık 2024 19:15

Taner sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 Ekran Kararma Sorunu

Taner
19 Mayıs 2024 20:49
"Sorunum 1 hafta içerisinde çözüldü DVD ünitesinin değiştiği söylendi. Markaya çamur atmaya çalışanların sözlerine itibar etmeyin bu firma piyasayı kasıp kavuracak 👍🏻. Teşekkürler..."
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
04 Ekim 2024 12:13
"Müşteri hizmetleri ulaştı, şimdilik gayet ilgili ve bilgililer servise yönlendirildim, çözüm olacağını düşünüyorum, sonuçları paylaşacağım. Teşekkürler..."
Bedrettin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5 Ekran ve Bağlantı Sorunları Güncelleme Sonrası Arttı, Kalıcı Çözüm Bekliyorum

Bedrettin
30 Ekim 2025 11:06