Ali sonuçtan çok memnun

Chery Multimedya Sorunu, Açılmıyor

07 Nisan 2024 17:09
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunumun çözümünde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Chery omoda 5 aracımı 2024 ocak'ta teslim aldım ve araçta sürekli olarak multimedya ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Bağlantı kurulmuyor, ekran açılmıyor, hiçbir işlevini yerine getiremiyor. Aldığım güne çok üzülüyorum, servise yazılım güncellemesi yapılmasını öneriyorum ama 'elimizde yazılım yok' yanıtını alıyorum, reset atmayı deneyelim dediğimde de olumsuz yanıt alıyorum. Peki, bu durumda ne yapmamız gerekiyor? Servisin yetersiz kaldığını düşünüyorum.

profile profile
08 Nisan 2024 09:09 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Ali Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

16 Nisan 2024 17:40

Merhaba, 16.04.2024 tarihinde servise gittim. Fakat genel merkez ve bostancoğlu şubesi yazılım yüklemeden geri döndüm. Cevapları ise biz daha önce bu yazılımı hiç yüklemedik ve nasıl tepki alırız bilmiyoruz. Önce kendi araçlarımıza yükleyelim deneyelim sonra dediler.

16 Nisan 2024 17:42

Merhaba, Ali Y. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

19 Temmuz 2024 13:55

Sorunumun çözümünde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Taner
Taner

Sorununuz çözüldü mü? Aynı sorun bende de var

Muhammed sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Sürekli CarPlay Bağlantı Sorunu

Muhammed
08 Kasım 2024 04:14
"Süreçle olan ilginiz ve mağduriyetimi gidermek adına gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederim. CarPlay bağlantı sorunumu da en kısa süre içerisinde bir çözüm sunarak sonlandırabilmenizi umut ediyorum. Teşekkür ederim."

Chery OMODA5 2023 Donanım Arızası

10 Nisan 2024 16:25