Emre sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5: Marş Problemi Ve Çözülmeyen Servis Sorunları

15 Kasım 2024 20:10

Chery omoda 5 marka aracımla alakalı şikayetim var. Aracımı bayiden aldıktan bir süre sonra zaman zaman aracı çalıştırdığım zaman marş almama problemi yaşadım. Problem ile ilgili servise gittiğimde Tan Oto servisinde sorunum akü kutup başının gevşediği için yaşandığını bir daha yaşanmayacağını belirttiler. Ancak yolda evime dönerken ben aynı problemi yaşadım. Daha sonra Düzce Kervan bayiine 2 kere gitmeme rağmen problemim çözülmedi. Tekrar arayıp sorunumun çözülemediğini dile getirdim ve beni yine bayiye yönlendirdiler. Bayiden aradıklarında aracın birkaç gün serviste kalması gerektiğini ve beş günden az kalacağından ikame araç veremeyeceklerini söylediler. Gerçekten şaka gibiler hem benim mağduriyetimi çözebilmiş değiller hem de üzerine katıp mağdur etmeye devam ediyorlar. Araçtan ve markadan iyice beni soğuttular. Kredisi bittiği gibi satacağım ve bir daha asla Chery markasının kapısından dahi geçmeyeceğim.

16 Kasım 2024 09:57 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Emre B. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

16 Kasım 2024 10:40

Merhaba, Emre B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Kasım 2024 20:38

Müşteri temsilcisi tarafından arandım ama talebim ile ilgili hala bir aksiyon alınmadı.

Hüseyin
Hüseyin

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulmaya çalışıyorum sizin sorun çözüldü mü?

Gülsüm
Gülsüm

Chery nin yorumlarından anladığım kadarı ile yaşanan sorunlar konusunda destek hizmetlerin yetersizliği. Bu yüzden Chery almak konusunda tekrar düşünmeliyiz. Chery konusunda çok fazla olumsuz yorum var.

Murat
Murat

İkame araç konusunda bir gelişme var mı acaba? Verildi mi araç

Şefik sonuçtan hiç memnun değil

Şefik
04 Kasım 2023 22:28