Yavuz sonuçtan memnun

Chery Duy Sesimizi Artık!

20 Kasım 2024 16:20
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Denizli özpam bayideki Leyla hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.”
19 Kasım 2024 15:46

Aracım Chery Omoda 5 excellent paket 2023 model. Aracın medya ekranında bulunan Wi-Fi, kablosuz bağlantı noktası ve ağ bildirimi sekmeleri aktif konuma gelmiyor zaten videodaki görselde de mevcut. Medya ekranı ile ilgili daha önce serviste bu konu için gidildi ancak tekrar hata vermeye başladı. Bazende araç ilk çalıştığında medya ekranı görseli ve sesi gelmesine rağmen ekran açılmıyor ve uygulamalar görünmüyor. Chery firmasının buna ne zaman bir çözüm bulacağını ve müşterilerini bu mağduriyetten kurtarmak için bir çalışma yapıp yapmayacağını merakla ve sinirle bekliyoruz.

20 Kasım 2024 16:22 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Yavuz A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Kasım 2024 10:42

Merhaba, Yavuz A. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Kasım 2024 11:44

Başka bir görüşme yapıyordum sonra sizi aradım ulaşamadım

21 Kasım 2024 11:51

Telefonum kapalı değildi, ya da çekmeme durumu yoktu. Sadece başka biri ile görüşürken aradınız. 5 dakika sonra tekrar arayabilirdiniz. Buraya yazmış olduğunuz ulaşamadık kelimesi anlamsız bence.

21 Kasım 2024 12:34

Merhaba, Yavuz A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

22 Kasım 2024 11:59

Merhaba Yavuz A. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

03 Ocak 2025 14:16

Denizli özpam bayideki Leyla hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

03 Ocak 2025 14:22

Merhaba, Yavuz A. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yakıt Tüketim Verilerindeki Tutarsızlık Ve Teknik İnceleme Talebi

Sinan