Chery Body Titreme Problemi

22 Eylül 2024 21:558.035
Ömer'in Teşekkür Mesajı
1 hafta 10 gün kadar deneyip tekrar bakacağız, şimdilik çözülmüş gibi duruyor. Teşekkür ederim

Artık yoruldum, 3-4 defa rot-balans yetkili serviste yapıldı. Araçta ki titreme düzelmedi garanti kapsamında 4 lastik değişti, yok yine düzelmedi. Araç balans tutmuyor. Yüzbaşıoğlu'na sözlü olarak aracı aldığımda durumu ilettim ilgilenmediler bile. Kocaeli Kaya ilgilendi her kaleminde ancak problem gitmedi. J8 almayı düşünürken bu sorunlar beni yıldırdı, keyifle binemez oldum. 130 km hız üstü direksiyon boşluyor araç titriyor. Korkuyorum ailem ile binmeye! Artık lütfen bir çözüm bulunsun!

23 Eylül 2024 10:41 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Ömer E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Ömer
25 Eylül 2024 12:21

25 Eylül 2024 12:24

Merhaba, Ömer E. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Chery Pişmanlıktır Tan Oto

16 Mayıs 2024 19:2928.047

Yılbaşından önce 8 Pro model bir araç satın aldım. Aldığım günden beri hareket halindeyken aşırı sarsılıyor, adeta zangı...

2 Destek1 Yorum

Chery Yeni Araçta Yaşanan Teknik Sorun Ve Yetersiz Hizmet

14 Ağustos 2024 20:5622.170

"Teşekkürler"

1 Destek

Cherry Tiggo 7 Pro'da Disk Ve Balata Sorunu Güvenliği Tehdit Ediyor

19 Ağustos 2025 16:2611.848

2024 model Cherry Tiggo 7 Pro aracımda disk ve balata sorunu mevcut. Aracımın hızı 80 km ve üzerine çıktığında frene bas...

1 Destek

Tümünü Gör