Ömer sonuçtan çok memnun

Chery Body Titreme Problemi

22 Eylül 2024 21:55
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“1 hafta 10 gün kadar deneyip tekrar bakacağız, şimdilik çözülmüş gibi duruyor. Teşekkür ederim”

Artık yoruldum, 3-4 defa rot-balans yetkili serviste yapıldı. Araçta ki titreme düzelmedi garanti kapsamında 4 lastik değişti, yok yine düzelmedi. Araç balans tutmuyor. Yüzbaşıoğlu'na sözlü olarak aracı aldığımda durumu ilettim ilgilenmediler bile. Kocaeli Kaya ilgilendi her kaleminde ancak problem gitmedi. J8 almayı düşünürken bu sorunlar beni yıldırdı, keyifle binemez oldum. 130 km hız üstü direksiyon boşluyor araç titriyor. Korkuyorum ailem ile binmeye! Artık lütfen bir çözüm bulunsun!

23 Eylül 2024 10:41 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Ömer E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

25 Eylül 2024 12:21

25 Eylül 2024 12:24

Merhaba, Ömer E. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Chery Pişmanlıktır Tan Oto

Yusuf
16 Mayıs 2024 19:29
Serhat sonuçtan çok memnun

Sıfır Araçta Bitmeyen Çekme Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Serhat
09 Eylül 2025 14:25
"Aracımla ilgili olarak Chery Türkiye ve yetkili servisteki çalışanların ilgi ve alakaları özellikle saha teknisyeninin bilgileri doğrultusunda işleme gerek kalmaksızın sorunum çözüldü"
İbrahim sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Aracımda Sorunlar Bitmiyor