İrem sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 14:43

Kokmuyor, koku yaymıyor! Yaklaşık bir yıl önce markanın kalitesine güvenerek aldığım oda kokularından ve sadece bir taneden bahsetmiyorum, yaklaşık beş-altı tane büyük ve küçük boy olarak aldım. Kalitesi çok kötü. Kokunun kendine faydası yok ki etrafa koku yaysın.

Koku yayması için her şeyi denedim. 12 metrekarelik odayı kokutması için bütün çubukları koydum. Yine de bir etkisi olmadı. Resmen hayal kırıklığı ve para israfı! Kokuların sadece bir tanesi koku yayıyor, o da içinde iki çubuk bulunan ve küçük bir tuvalet olan 2,3 metrekarelik bir alan için yeterli. Yani salon 30 metrekare ise, kaç çubuk ya da kaç şişe Chakra'ya para harcamanız gerektiğini siz düşünün.

Dolap içi sabun kokuları da aynı, asla koku yaymıyor. Hangisini şikayet edeyim bilemiyorum. Siz hangi ürününüzün arkasında duracaksınız, orası tartışılır.

15 Mart 2024 14:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)
15 Mart 2024 14:51

İvedilikle dönüş yapılması rica eder iyi çalışmalar dilerim.

15 Mart 2024 15:31
19 Mart 2024 14:03

Ürünleri inceleme birimine gönderdim. Herhangi bir olumlu sonuç olursa burayada bu bilgiyi paylaşacağım.

25 Mart 2024 16:41

Sizlere önerim Bir ürünün nasıl kullanılacağı kullanım talimatı üzerinde yazmalı eğer yazmıyorsa bunun bir kutusu yapılıp ona yazılmalı ki bizler sizin yanlış açıklamalarınıza, yanlış yönlendirmelerinize maruz kalarak aldığımız ürünleri çöp etmeyelim. Müşteri temsilcisi büyük şişeye 10 çubuk koy diyor satış personeli 3-4 çubuk. Üründe hata yokmuş asıl hata üretimde ve satışta başlıyor zaten. Sorun benden kaynaklı bile değil. Zaten verdikleri çubukların sayısı şişe başına 6 tane. Siz büyük şişeyi 10 tane çubuk koyun diyorsunuz ama 6 tane koku çubuğu veriyorsunuz. Yani daha siz sattığınız ürünün nasıl kullanılacağını, ne kadar çubuk konulacağını bilmezken bir de ürününüzün arkasında durmaya çalışıyorsunuz. Çok komik. Paranızı çöp etmeyin. Bir daha asla alışveriş yapmayacağımı düşünüyorum. Müşteri memnuniyeti sıfır.

29 Mart 2024 17:44

Siz nasıl bir firmasınız ya resmen oda kokularımı kaybettiler bana başka müşterinin bornozunu göndermişler. Nasıl bir saçmalık arkadaşım bu ne iş bilmezlik nasıl yapıyorsunuz siz işinizi benim kokularımın sıfırlarını gönderin başka müşteriye gönderdiniz resmen kokularımı eksik göndermeyeceği ya da kullanmayacağı ne malum. Telafi edin! Bu terbiyesizliği telafi edin! Ben şimdi işimin gücümün arasında bu bornozu ne yapacağım! Resmen sinirlerimle oynadılar ya bu nasıl firma çalışanları ne iş yapıyor laylaylom mu çalışıyor?

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna

Chakra Oda Kokusu Hayal Kırıklığı
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
06 Nisan 2025 22:46
"Chakra müşteri hizmetleri hemen tarafıma dönüş sağlayarak yardımcı oldular, kendilerine hızlı dönüşleri ve Maltepe Park çalışanlarının çözüm odaklılığı için teşekkür ederim."
Chakra Kokusunun Hayal Kırıklığı: Kokmayan Çubuklar
Chakra Kokusunun Hayal Kırıklığı: Kokmayan Çubuklar