29 Ekim 2023 17:39

Trendyol üzerinden 3 Ekim 2023 tarihinde aldığım #2286494116 numaralı Chakra kurutma makinesi kirpi topunun dikenleri eridi, siyah burun kısmının boyası attı ve yeni aldığım taksitini bile ödemediğim makinemin kapağında geçmeyen lekeler bıraktı. Resimlerini ekleyeceğim. Kurutma makinesi için üretilen bir ürün sıcaklığa dayanıklı olması gerekmez mi? Parçalanıp daha ağır hasar da verebilirdi. Bana geri dönüş sağlanacaksa para iadesi için değil, hasarımın karşılanması, makinenin kapak değişimin ücretinin tarafıma ödenmesi konusunda yapılmasını istiyorum. Firma ile bu konuyu çözemezsek, tüm haklarımı gerekli mercilerde aramaya hazırım.

29 Ekim 2023 17:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)
30 Ekim 2023 13:04

Bekliyorum

31 Ekim 2023 13:07

Merhaba, Konu ile ilgili olarak tarafınıza geri dönüş sağlanmış olup, şikâyetiniz ile ilgili durum çözüme kavuşmuştur. Kendimizi geliştirmek adına olumlu / olumsuz dönüşlerinizin işleme alınacağını iletmek isteriz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Chakra Mağazacılık A.ş

31 Ekim 2023 13:08

Dalga mı geçiyorsunuz? Bana hiçbir şekilde dönüş sağlanıp çözüme ulaştırılmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyorum, bilginize.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
09 Eylül 2025 00:48
Ummugulsum sonuçtan hiç memnun değil

Ummugulsum
15 Ekim 2025 17:47
Gulsah sonuçtan memnun

Gulsah
18 Kasım 2024 17:59
"19.11.2024 tarihinde Chakra yetkilisi tarafıma ulaşarak, eksik parçanın gönderimi konusunda yardımcı olacaklarını söyledi ve ürün bugün yani 20.11.2024 tarihinde tarafıma ulaştırıldı. Henüz kurulumu yapmadım ama hızlı dönüşler ve hızlı gönderim için teşekkür ediyorum."
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 13:48

Gözde