Murat sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 09:39

08.08.2024 tarihinde CFMOTO NK250 motosikletini yetkili bayiden satın aldım. Ancak, aldığım günden bu yana birçok sorunla karşılaştım:

1. Benzin Deposu Sesi:Motor çalıştığında, benzin deposundan zil sesi geliyor. Bu ses oldukça rahatsız edici.

2. ABS ve Dijital Ekran Sorunu:ABS sistemi normalde çalışmıyor, ancak bir gün kendi kendine çalışmaya başladı. O sırada dijital ekran kendi kendine sport Moda girip çıkmaya başladı. Kısa bir süre sonra ABS tekrar bozuldu ve dijital ekran normale döndü.

3. Aşırı Isınma:Motoru sadece 5 dakika çalıştırmama rağmen çok çabuk ısınıyor ve radyatör hemen devreye giriyor.

4. Egzoz Sorunu:Egzoz tarafından tık tık sesi geliyor. Bu ses sürekli olarak devam ediyor.

5. Benzin Göstergesi Sorunu:Benzin göstergesi doğruyu göstermiyor; depo yarısındayken bile benzini az gösteriyor.

450 km rodaj bakımını yaptırdım. Tüm bu sıkıntıları yetkili ustaya anlattım ve durumla ilgili videolar ve fotoğraflar mevcut. Usta, bu sorunların fabrikasyon kaynaklı olduğunu söyledi. Açıkçası, yaşadığım bu sorunlar yüzünden motordan soğudum ve hayal kırıklığına uğradım.

Bu sorunların çözülmesi için acilen yetkililerden yardım bekliyorum.

02 Eylül 2024 08:24 (Şikayetten 22 saat sonra)
11 Eylül 2024 08:59

Sayın CFMOTO Yetkilisi, Tarafınıza, [08.08.2024] tarihinde satın almış olduğum NK250 ile ilgili yaşadığım problemler hakkında daha önce bir talepte bulunmuştum. Yapılan görüşmelerde, 3 iş günü içerisinde talebimin sonuçlandırılacağı ve 3 adet parçanın tarafıma gönderileceği belirtilmişti. Ancak, üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen hiçbir gelişme yaşanmadı. Telefonla tekrar aradığımda ise talebimin henüz sonuçlanmadığını ve sonuçlandığında 2 parçanın tedarik edilmesini beklemem gerektiği bilgisi tarafıma iletildi. Bu süre zarfında motosikletimle ilgili sorunlar yaşamaya devam ediyorum. Daha motosikleti alalı henüz 1 ay olmuşken yaşadığım bu sıkıntılar ve süreçte karşılaştığım müşteri hizmetleri eksiklikleri beni ciddi anlamda mağdur etmiştir. Tarafınıza ilettiğim önceki taleplerimde yüklemiş olduğum bazı videoların da sistemden kaldırıldığını fark ettim. Bu videoları tekrar yükleyerek diğer kullanıcıların da bu konuda farkındalık kazanmasını sağlayacağımı belirtmek isterim. Sorunlarımın çözülmemesi halinde yasal işlem başlatacağımı ve konuyu Tüketici Hakem Heyeti’ne taşıyacağımı bildiririm. Yaşadığım mağduriyetin en kısa sürede giderilmesini talep ediyor, aksi durumda tüm yasal haklarımı saklı tuttuğumu belirtmek istiyorum. Saygılarımla,

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

8700 Km'de Ciddi Motor Arızası: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Furkan
23 Temmuz 2025 23:59
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
17 Eylül 2024 23:29
Berat sonuçtan çok memnun

Berat
13 Mayıs 2024 23:10
"İlgilendiğiniz için teşekkürler sorun giderikdi şimdi Sahibinden'e girip bu motordan kurtulacağım"

CFMOTO Sr450 Radyatör Sıvısını Boşaltıyor.

Muhammet
16 Haziran 2024 19:39

CFMOTO-Nk250 Pişmanlık...! (motor Beyni Bozuk, ABS Beyni Bozuk)

Duygu
15 Ağustos 2024 11:46