CFMOTO Cf Motor 250sr Egzoz Patlama Sorunu

23 Eylül 2024 19:08

CFMOTO 2024 model 250sr motorum henüz 5 bin km'de ve egzozu patladı. Servise götürdüğümde boğazdan patladığını ve fabrikasal bir hata olduğunu söyledi. Fabrikadan yeni egzoz talebinde bulunacağını, 3 aya ancak geleceğini söyledi. Henüz 4 aylık ve 5 bin km'de olan bir motorun egzozu boğazdan patlıyor ve yapım süresi 3 ay, yani ben 3 ay beklemek zorundayım. Bu bekleyeceğim zaman diliminde motoru kullanamıyorum çünkü aşırı yüksek ses yapıyor. Kullanmasam bir dert, kullansam çevreye yaydığı gürültü artı sürüş konforu bir de gürültüden dolayı cezası var. 3 ay nasıl bekletebiliyorsunuz anlamış değilim. Mağdur etmekten başka bir şey değil. Bayide tanıdığın varsa erkenden gönderirler belki diyorlar. 4 ay kullan, 3 ay yatsın motor. Harika gerçekten. Umarım bu şikayetimi dikkate alır ve egzoz gönderimini hemen yaparsınız sayın CFMOTO yetkilileri!

profile profile
24 Eylül 2024 16:34 (Şikayetten 21 saat sonra)

Yorumlar (7)

Emre

Bugün kaynakla egzoz siparişi gelene kadar idare edecek kadar bu sorunu çözdüm ilinizde ki servis ustasından kaynak ve içindeki conta tamiri için konuşabilirsiniz

Emre

Hangi İl ve hangi servis ilgileniyor sizinle

Emre

Aynı problemi bugün kullanım esnasında yaşadım motorum 5500 km de. Bu ses oluşmadan bile öncesinde servise götürdüm ve boğazdan açılma olacağını söyledim ama kendileri bu motorda bu ses normal dedi ve ilgilenmediler bugünde dediğim oldu ve aynı sizin ki gibi traktör gibi ses çıkarmaya başladı. Umarım egzozunuz gelmiş sorununuz çözülmüştür.

Eylülün 18 inden beri egzoz bekliyorum henüz gelmedi

Sercan
Sercan

Benimde bugün yoldayken pat diye bir ses duydum ama anlamadım 5700 km benimde belki egzoz dur peki ses dışında bir problem olur mu?

Zeynep

Kullanıma devam edebilirsiniz problem olmuyor ama sesten dolayı ceza yazabilirler bana 6.500 lira ceza yazdılar ve trafikten men ettiler egzoz bekliyorum 1 aydır kullanamıyorum zaten bir de üstüne men edildi bir sürü iş ayrıca bir sürü mağduriyet CFMOTO pişmanlıktır...

Kubilay
Kubilay

Beklemeyin e-devlet üstünden Tüketici Hakem Heyeti'ne verin 6 ayı geçmemiş ürünlerde koşulsuz şartsız tüketici lehime sonuçlanıyor dosyalar nitekim 4 aylık motorda paslanmaların olması da sizi haklı çıkarmaya yeter zaten ücret iadenizi alırsınız

CFMOTO 250 Sr Egzoz Sorunu

13 Temmuz 2024 14:46