Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
05 Şubat 2024 02:18

18 Aralık'ta almış olduğum 450 Sr motorumun 1.500 km'ye geldiğinde montaj hatası yüzünden yağ su karıştırma arızasıyla karşılaştım.

Yaklaşık 15 gündür bekliyorum ayrıca aldığım ilk günden itibaren ABS kapanıyor kontak aça kapa yapınca düzeliyor yolda giderken paranoyak oldum acaba kapanacak mı diye. Bir hevesle almış olduğum motordan tiksindim motor tamir olsa bile 0 motorun bu gibi bir durumla karşılaşıp acaba servis hortumları radyatörü düzgün temizlemiş midir diye düşünmeden edemiyorum ya da diğer parçalar zarar görmüş müdür ilerde bana ne gibi bir sıkıntılar çıkarabilir acaba diye düşünüyorum.

Motorun servisteki süre zarfı boyunca motorsuz ulaşım zorluğu çektiğim günlerde cabası fabrikanın motoru kullanıcıdan teslim alıp 0 olarak göndermesi gerekiyor bence.

02 Nisan 2024 00:33

18 Aralık 2023de almış olduğum 450 sr motorum 3.200 km'de olmasına rağmen 2. Defa yağ su karıştırdı 1. Sinde 40 gün sanayide yattı bu seferde 2. Si başıma geldi servise bile ben kendi cebimden götürmek zorunda kaldım arka teker yağlı bir şekilde 1-2 km yol gitmişim düşük hızlarda olmam canımı tehlikeye atmadı. Ettiğim zararın haddi hesabı yok ayıplı malı tekrar tamir edip verilmesini istemiyorum değişimini talep ediyorum fabrikanın bu konuda hiçbir yardımı yok

05 Şubat 2024 11:36 (Şikayetten 9 saat sonra)

Bülent
14 Kasım 2023 16:41
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Yağ Soğutucu Sorunları Ve Kullanılamayan Motor

Vedat
23 Ekim 2024 19:24

Fatma
06 Eylül 2024 23:31
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
22 Ekim 2024 15:56
Yeni Motorumun Beklenmedik Arızası Ve Uzun Süreli Servis Beklentisi
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
27 Nisan 2024 12:14