Hasan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2023 15:00

Cf Moto cf625 Atv yedek parça bulamıyorum. 2022 model cf625 gaz mandalı. Servislerin elinde yok. Fabrika stoklarında yok. Ne yapacağımı şaşırdın. Tüketici Hakları'na göre satılan bir ürünün yedek parça temini yapılması gerekiyor. Ama maalesef hiçbir yetkili serviste bu parçayı bulamıyorum.

13 Nisan 2023 13:18

Cf Moto (Uğur Motorlu Araçlar) ve yetkili servisi olan KYK motor Kağıthane bir parçayı temin edemediler. CF625 Atv gaz mandalı kırıldı. Şikayet yazdım fabrika aradı beni özel stokta var servis arasın gönderelim dediler. Kyl servis 94 TL paramı aldı ve parça siparişi verildi. Üstüne basa basa yeni tip elektronik gaz dememe ve parçanın resmini göndermeme rağmen eski telli tip gaz mandalı olan sağ kumanda düğmelerini göndermişler. Ben bıktım gerçekten şu yedek parça kıtlığından. Hiçbir yerde yok fabrika yanlış gönderiyor serviste bakmadan yanlış teslim ediyor. Yasalar gereği, marka satılan garantili malın yedek parçasını 2 sene boyunca tedarik etmek zorundalar. Yasal haklarıma başvuracağım.

Ek
03 Nisan 2023 16:46 (Şikayetten 1 saat sonra)
06 Nisan 2023 09:47

Fabrikadan aradılar özel stokta mevcut olduğunu servisin iletişime geçmesi gerektiğini söylediler. Yani anlayacağınız markada sıkıntı yok servisler ilgisiz ve alakasız. Çözüm odaklı değiller. Markanın servis ağını gözden geçirmesi gerekiyor.

Yorumlar (8)

Semih
Semih

Hocam aynı sorun bende de oldu cf625 2022 var bende de ve kırıldı. Nereden nasıl alabiliriz hiçbir şekilde ulaşamıyorum kimseye. Siz nasıl çözdünüz? Atv yatıyor kapıda hiçbir şey yapamıyorum çok kötü bir durum bu

Nasıl yaptırabilizi

Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun bende de var sız çözüm bıuldunuzmu acaba

İsa
İsa

Parçanın aynısını metalden yapsam kaçlira vermek geçer gönlünden.

İletişim bilginiz nedir

Şikayeti Çözüldü

Merhaba metalden aynı parçadan yapabılıyormusunuz

Hasan

İletişim alabilir miyim? Fabrika parça gönderdi kyl servis aracılığıyla eski kasa için yanlış göndermişler

Geri Vites Ve Long Vites Sorunları Yetkili Serviste Çözülmedi

Serdar
23 Şubat 00:40
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 625 Touring Modelinde Şanzıman Arızası Ve Parça Temin Sorunu

Veysel
17 Ekim 2025 21:40
CFMOTO 625 Touring Modelinde Şanzıman Arızası Ve Parça Temin Sorunu
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 625 Atv Orijinal Akü Temininde Yaşanan Mağduriyet Ve İletişim Sorunu

Haluk