Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yıkım Tespit Kararına İtiraz

11 Ocak 2024 00:19

2023 Elazığ depreminde evime hasarsız raporu verildi. Hayvan barınağıma ağır hasar verildi. 2024 yılında hayvan barınağı yapılmadı. Ödenek verilmedi. Ayrıca Maraş depreminde evime tekrar hasarsız raporu veriliyor ve evimizde gerçekten hiçbir şey yok, çizik bile yokken, 'hasarsız' eve 10/01/2024 Çarşamba günü akşam 'eviniz ağır hasarlı, yıkılması gerekiyor, evi 3 gün içinde boşaltın' diye memur arkadaşlar geliyor. Bu nasıl bir sistem anlayamadım. Madem 2020'de ağır hasarlı binaysa, şimdiye kadar bizi sorgulamayanlar, hak sahipliğimi vermeyen, ikazda bulunmayanlar şimdi hasarsız binaya nasıl yıkım kararıyla geliyorsunuz, anlayamıyorum. Bu konuyla ilgili bilgi alabilir miyim? Saygılarımla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na.

Muhsin
Muhsin

Ekrem Bey aynı konudan muzdaribiz. Sonuç alabildiniz mi? Dönüş yaparsanız sevinirim. Ekip gelmiş bakmadan yazmışlar kafalarına göre gitmişler. Evde yaşlı insanlar vardı köylük yer bilmedikleri için üstüne düşmemişler. Hayvan barınağı yıkılmış ön duvarı yok şu an. Hasar yok demişler. Takibe düşecem sonuç ne olur bilemiyorum. Teşekkürler.

28 Ağustos 2023 03:48

20 Haziran 2023 13:57

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Deprem Evleri İçin Hak Sahipliğin İptal Edilmesi

29 Ocak 2024 23:21