Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mardin İstasyon Çöp Atık Dumanı Soluma

14 Eylül 2023 08:26

Mardin Artuklu ilçesine bağlı olan İstasyon Mahallesinde sürekli devam eden çöp yakma sorunu, doğada yaşayan hayvanlar ve biz bireylerin solunum sıkıntılarıyla mücadele etmemize sebep olmaktadır. Bu kötü kirli hava nefes almamızı zorlaştırmakta ve sağlık sorunlarımızı artırmaktadır. Ayrıca çeşitli alerjik hastalıklara yol açmaktadır. Lütfen gerekli ekiplere ulaştırarak en kısa sürede bu kötü alışkanlığı Doğadan uzaklaştıralım.

05 Eylül 2023 22:55
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çöplerin Yakılması Ve Hava Kirliliği

11 Ocak 2024 22:29

05 Kasım 2023 17:44
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tatvan Fuar Mahallesinde Çöplerin Yakılması

24 Mayıs 2024 11:45

03 Nisan 2024 09:30