Antalya Ceva Lojistikte Çalışanın Davranışı

26 Eylül 2023 22:24

Trendyol'dan yaptığım alışveriş için Ceva Lojistikte çalışan bugün neredeyse kaza yapmama sebep olacaktı. Önce aradı, iş yerini tarif ediyorum. Bana konum yolla diyor ısrarla. Dedim adres kolay size tarif ediyorum, elimdeki telefon Android değil, eski telefonlardan diye söylüyorum. Beni dinlemedi. Hemşire hanımın telefonundan konum gönderdik. Benim acil hastam olması sebebiyle işten erken çıktım. Trafikteyim. Beni arıyor diyorum iş yerindeki arkadaşlar alacaklar. Ben şu an trafikteyim diyorum. Şirket prensibi de, bırakamam da, benim sigortam olmasa hastanede bakılabiliyor muyum? Bırakamıyorsan geri dönersin, adresinizde olduğunuz zaman bırakayım dersin. Hangi vakit geleceğinizi bildirirsiniz, randevu oluşturulur. Ki bunca alışveriş yaptım. Kargo çalışanına şuraya şu kimseye bırakabilirsiniz dedim, hiçbir sorun çıkmadı. Bu vakite kadar kargo bıraktığınız kaç kişiye kişinin kendisine teslim ettiniz? Diyorum burası benim iş yerim, iş arkadaşlarına bırakabilirsiniz. Hayır olmaz diye tutturdu. Bizim arkadaşlar çalışanla ortak noktayı bulmaya çalışıyor. Diyor ki telefondan mesaj göndersin bana, şu kişi alsın diye. Şu an trafikteyim diyorum. Velhasıl kargoyu zor bela bırakmış, ama bizim iki bina arasındaki telefon kablolarını da bir güzel kopartmışlar. Sürücünün o kabloları görmemesine imkan yok. Yarın işe gittiğimde durum nedir bilmiyorum. Araç 07BBT550. Şahıs t... Y...
Bu vakite kadar bu şekilde bir davranış görmedim. Ya çalışan yeni işe girdi, çok korkuyor. Ya da şirket bazı şeyleri çalışanlarına iyi anlatamamış.

27 Eylül 2023 10:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle sizlere doğru bilgi vermek adına CEVA Lojistik kargo takip numaranızı paylaşabilirseniz memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

27 Eylül 2023 13:11

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup konuyu araştırarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

27 Eylül 2023 15:05

Değerli Müşterimiz, İlgili birimimiz konu hakkında tarafınız ile iletişime geçmiş ve bilgi aktarımı sağlamıştır. Yaşanan durumdan kaynaklı üzgün olduğumuzu belirmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Selda sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 09:23

25 Temmuz 2025 23:05
Ceva Logistics Kırık Televizyon İadesinde Mağduriyet
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

CEVA Logistics Teslimat Gecikmesi Ve Personel Davranışı Mağduriyet Yarattı!

04 Ekim 2025 14:46

04 Temmuz 2024 12:24
Ceva Logistics Kargomu Dağıtım Şubesinden Çıkaramadı
Berkay sonuçtan memnun

01 Mart 2025 04:12
"Müşteri temsilcisi ilgiliydi, teşekkürler"