31 Ocak 2024 12:23

K******* canlı destek hattına, 2024 model Dominar 400 UG motosikletlerin gelip gelmediğini ve sipariş verirsem 2024 modelin mi geleceğini sordum. 'Evet, 2024 model geliyor. Bayiden de sipariş verebilirsiniz.' yanıtını aldım. 27 Ocak 2024 tarihinde İstanbul'daki Ç**** M****'a gittim ve '2024 model motosikletimiz mevcut.' dediler. Satın alma işlemine başladık. Parayı ödedim ancak herhangi bir belge vermediler. 'Gerek yok, size mesaj gelecek.' dediler. Gelen mesajlara bakmadan işlemleri tamamladım, ancak bana 2023 model motosiklet satmışlar. 29 Ocak 2024'te Ç**** M****'a giderek, 'Mesajda 2023 model yazıyor.' dedim, ancak onlar 'Olmaz, motosiklet 2024 model.' dediler. Daha sonra geçici tescil belgesinde 2023 yazıyordu ve '2023 modelmiş.' dediler. 'Biz motosikleti 2024 model olarak biliyorduk, 2024 yılında geldi.' dediler. K*******'a iptal ya da iade için başvurdum, ancak 'Fatura kestik, iptal edemiyoruz.' yanıtını aldım. Motosikleti teslim almak zorunda kaldım. Mesajları ekte bulabilirsiniz.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 17:38

07 Ağustos 2024 14:10