Çetaş Otomotiv Yedek Anahtar Hala Elimize Ulaşmadı

29 Mayıs 2024 18:45

Çetaş Mahmutbey galerisinden 2. Elden Ford Tourneo Courier marka araç aldık. Yedek anahtarı o anda bulunamadı. Kargo ile teslim edilecek dendi hemen haftaya göndereceğiz denmesinin üzerinden 13 gün geçti ve hala maalesef gönderilmedi. Israrla arıyoruz size döneceğiz diye söz verilerek telefon kapatılıyor ancak asla dönüş yapılmıyor. Biz köklü ve kurumsal bir firma diye güvendik. Mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini talep ediyoruz.

07 Haziran 2024 00:58

16 mayısta aldığımız aracın yedek anahtarını hala alamadık. ( 7 Haziran itibariyle 22 gün oldu) iletişim kurmak zor, iletişim kurabildiğimiz zamanlarda defalarca dönüş yapacağız dendi ama biz ısrarla aramazsak dönüş yapılmıyor. Üstlerimizle, müdürümüzle görüşelim deniyor ancak günlerdir ne görüşüyorlar bilemiyorum bir turlu sonuç alamıyoruz. Lütfen lütfen lütfen artık yedek anahtarımızı istiyoruz...

30 Mayıs 2024 10:03 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

31 Mayıs 2024 11:14

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Cihat
01 Haziran 2024 18:54

Henüz çözüme ulaşmadı. Bir an önce yedek anahtarın teslim edilmesini bekliyoruz.

Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

Satışta Eksik Bilgilendirme Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek

11 Ekim 17:39
Ömer sonuçtan çok memnun

26 Mart 13:15
"Hasar bölümündeki arkadaşa tüm yardımlarından dolayı teşekkür ederim"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 16:38
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
07 Temmuz 2023 16:56