Çetaş Otomotiv Çetaş Silivri Pişmanlıktır

Çetaş Otomotiv Çetaş Silivri Pişmanlıktır
15 Haziran 2024 11:05

Çetaş Silivri Bayisinden bir araç alımı için yetkili ile görüşmek istedim. Yetkili önce aracın olduğunu daha sonra olmadığını belirtti. ÖTV indirimli araç alacağımızı duyunca vazgeçti aslında ve raporu gördüğünde bu raporla alınmaz dedi ve şaka gibi ama 5 yıldır engelli aracımız var. Bugün tekrar başka bir yetkili aradı ve aynı şeyleri söyledi ama kendileri konudan çok uzak sanırım bayram dönüşü müdürümüz sizinle görüşür dedi. B**** ve B**** Hanım'dan şikayetçi olduğumu Chery Genel Müdürlüğünü arayarak bildirdim zira herkeste farklı ve yalan bilgi. Paramızla rezil olduğumuz insan yerine koyulmadığımız bir bayi kendisi

20 Haziran 2024 12:32 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

24 Haziran 2024 14:38

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

03 Ocak 2025 15:33

Çetaş Otomotiv Çetaş Chery Silivri Pişmanlıktır

15 Mayıs 2024 16:26
Kaan sonuçtan çok memnun

06 Mart 2024 22:29
"Müdürünüz Serkan bey yakın ilgisi ve alakası, mağduriyetime mağduriyeti gibi olan yaklaşımı, kurduğu empati ve çözüme insani yaklaşımı için teşekkür ederim. Sizin gibi insanları tanımak çok güzeldi"
Havva sonuçtan memnun

12 Mart 2025 12:48
"Şikayetim için arandım. İlgilendiler"
Deniz sonucu yetersiz buldu

Çetaş Otomotiv Çetaş Çorlu Bayi Sorunu