Büşra sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 20:37

Kimsenin de tercih etmesini istemediğim o hastane Kozyatağı Central Hospital Hastanesi'ne yaklaşık 7 yıldır bu hastaneden hizmet almaktayız. Hiçbir hizmetten memnun kalmadığımız halde acil durumlarda evimize yakın olduğu için tercih etmekteyiz. Bu en son aldığımız hizmette de beş yaşındaki kızım için gittik. Kulak arkası ağrısı vardı ve elime beze geldiği için biraz tedirgin olduğumdan dolayı hemen yakın bir hastaneye başvurdum. Central Hospital'daki KBB Dr. M******* A** Ö******'e gittik. Elle kontrol yaptığında hiçbir problem olmadığını söyledi. Kızımda da zaten gözle görülür veya ağrı, halsizlik gibi bir enfeksiyon belirtisi de yoktu ve kan tahlili almak istediğini söyledi. Tahminen tam kan sayımını istediğini düşündüm ve CRP'sine bakacağını söyledi. Daha sonrasında kan tahlil sonuçlarımız çıktığında beni arayabilirsiniz, gelmenize gerek yok dendi. Ertesi gün olduğunda aradığımda bana dönüş yapılmadı. Ben hastaneyi tekrar aradım, hastanede doktorun mesaisi bitmeden önce aradım. O gün iki kere aradığım halde ben arayınca şu bilgi verildi: Doktorun öğleden sonra çok ameliyat olduğu için aramadığını, dönüş yapamadığını söylediler. Geçerli bir sebep asla değil. Hastaneyi sabah aramıştım, ertesi gün olduğunda doktor yine kendisi aramadı. Cep telefon numarasından bir bayan aradı, asistanı olduğunu söyledi. Vermiş olduğumuz ücret karşılığında doktorla iletişim kurmak isterdim ki bütün hastanelerde bu şekilde işlem görüyoruz ve beş yaşındaki kızıma doktor bey CRP'si 0.30 olduğu halde antibiyotik yazıyor ve antibiyotik tablet olarak yazıyor. Eczacı şoka uğradı, tanıdık olmasa ilacı verip yollayacaktık. 'Senin kızın küçük değil mi?' diye kendisi sormasa ilacı alıp evde zorla vermeye çalışırdım bilmediğim için. Daha sonrasında kan tahlil sonuçlarımıza da bakan eczacı bayan, kan tahlillerinde bakılması gereken değerlere bakılmadığını söyledi. O hastaneye elini veren kolunu kaptırır dedi. Ayrıca ilacın şurup formunu dahi vermedi, ihtiyacı olmadığını söyledi ve ben verdiğim ücret karşılığında çocuğumun 3 yıl üstüne ağlata ağlata kan aldırdığım için tam kan sayımına bakıldığını düşündüğüm için bu zorlama karşısında sesimi çıkarmadım. Ne demirine bakılmış ne D vitaminine bakılmış. Kesinlikle memnun kalmadık ve ücret iadesini istiyorum çünkü aldığım hizmet verdiğim ücreti karşılamadı. Tekrar kan tahlili yapmak zorundayım. Çocuğuma bunu masrafını kim karşılayacak! Kesinlikle bu hastaneyi bir daha tercih etmeyeceğiz. Ücretin bir kısmını nakit, bir kısmını kartla ödedim. Nakit olan fişi vermediler.

profile profile

Hastane İletişim Sorunları Ve Geciken Tedavi Bilgilendirmesi