Cenova Güvenlik Sistemleri Cenova Tamir Edilemeyen Kayıt Cihazı Ve Sorumsuz Firma

28 Haziran 2024 15:09942

Cenova kamera kayıt cihazı aldım Gold elektronik isimli bir internet satıcı'dan. Nasıl bir şey bulaştım bilmiyorum. 3 Kere yolladım birinde direk cenova ya yolladım cihazı yapamadılar. Bu arada cihaz parasına yakın kargo ödedim. Gönderin cenova nın sahibi ile konuştuk yenisini verecek size dedi Gold elektronik yolladım eskisini bile yollamıyorlar şimdi. Şişli Tüketici Mahkemesi'ne verdim kazandım. Şimdi de parayı yatırmıyorlar karar bize ulaşmadı diyorlar. Hakem Heyeti elektronik ortamdan yollandı kendilerine diyor. Şimdi icraya veriyorum. Bir kayıt cihazı alacaktım mahkeme icra uğraşıyorum. Aman kardeşim dertsiz başına dert alma.

Ahmet
11 Temmuz 2024 16:52

Ne dönen oldu ne faturamı yollayan oldu. Faturasız satış yaptılar, arızalı ürünü alıp parayı geri ödemediler ne güzel memleket.

Xiaomi Garanti Çıkmazı, Çözümsüzlüğü

16 Ekim 2023 00:205.944

Xiaomi Camera 360 kamera satın aldım, kullanmaya başlamamın üstünden aşağı yukarı 1 ay geçmişti ki arıza yaptı. Bunun üs...

Lemax Güvenlik Kamera Sistemi Hüsranı: Garanti Sorunları Ve İlgisizlik

7 Mart 2024 21:091.971

Bu firmadan internet üzerinden tam set sekizli güvenlik kamera sistemi aldım. Dört defa kamera değişimi yapıldı. Hasarlı...

Secom Güvenlik Şirketi İle İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

11 Ekim 2024 11:071.403

Secom güvenlik şirketine dükkanı taşıdığımı yeni dükkanda demir korkuluk olduğu için zamanı geldiğinde üyeliğimi iptal e...