Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Labaratuvar Sonuçları

26 Aralık 2023 13:53

Ben 30+5 haftalık hamileyim. Prof. Dr. Cemil taşçıoğlu hastanesinde 13. Haftamda acil açık ameliyata alındım. Bu sebeple de hastanenin Perinatoloji (riskli gebe) bölümü takibindeyim.
Dün (25.12.2023) tarafıma şeker yüklemesi yapıldı. İşlemi yapan beyefendi sonuçların saat 15.00-16.00 gibi çıkacağını hastane sayfasından ya da e-nabız üzerinden görüntüleyebileceğimi iletti. Hastane tarafından dün saat 14.12 de sonuçlarınız çıkmıştır. http://okmeydanieah.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz diye SMS geldi. Bu işlem ve sonucu oldukça önemli! Bu sebeple dün SMS geldiği andan beri sonuçlarımı görüntülemeyi bekliyorum fakat hiçbir yerden ulaşamıyorum.
Hastanenin sitesinde paylaşmış olduğu iletişim numaraları üzerinden de defaten aradım. Sadece santral tarafından bir kez telefon açıldı ve aktarıyorum dendi asla karşı taraf telefonu açmadı.
Sürekli olarak arıyorum bu sefer santral da açmıyor. Labaratuvar da mı sıkıntı oldu, sistem üzerinde mi sıkıntı oldu nedir ne değildir bilmiyorum. En hızlı şekilde sonucumu öğrenip kendi doktorum için randevu almam gerekecek.
Hastane yoğunluğunu anlamayacak bir insan değilim. Fakat hizmet sektörünün en önemli basamağı olan bir hastaneye bu kadar ulaşamamak, bu kadar ilgisiz olunmasını, bu kadar kapsamlı bir hastaneye asla yakıştırmıyorum. Bu sürecin de ivedilikle öncelikli olarak hasta haklarına akabinde labaratuvar birimine aktarılmasını rica ediyorum.

07 Temmuz 2023 16:13
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Patoloji Sonucu İçin 2 Aydır Bekliyorum, Bilgilendirme Yapılmıyor

14 Ekim 2025 11:47
Melahat sonuçtan hiç memnun değil

Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Biyopsi Sonuçlarındaki Gecikme Tedavi Sürecini Aksatıyor!

22 Ekim 2025 15:54

08 Ağustos 2025 16:15