Çelik Otopark (Avcılar) Yalanla Abonelik Yapıyor!

24 Ekim 2023 18:35

Avcılar Çelik Otopark. Çelik otopark'a aracıma çarpmışlardı ve ön dağılmış durumdaydı farları çalınmasın diye çelik oto parka götürdü 3 gün kaldı orada tamir edildi. Ve bana aracınız sokaklarda güvende değil otopark 1 yıllık abonelik 1500 TL abone olun para bile değil denildi bende bedava gerçekten nasıl 1 yıllık 1500 TL dedim. Evet falan dediler. Abonelik yaptım hiçbir makbuz verilmedi ve oto parka giriş çıkış için kart verdiler 500 TL kart ücreti ödeyeceksiniz dediler mecbur muyum bu karta dedim evet giriş çıkışları yapmanız için mecbursunuz dediler peki 1 yıl uzun bir zaman kart kaybolursa ne olur dedim. O zaman 500 TL daha verir yeni kart alırsınız dediler bu para ne olacak sonra dedim abonelik bittiğinde kartı iade edip paranızı geri alacaksınız denildi. Sonra otoparka giriş çıkış yaptım 10 gün sonra ve aboneliğini 1 ay olduğunu öğrendim sordum bana ya siz yanlış anlamışsınız öyle şey olur mu 1500 TL yıllık abonelik değil 1 aylık dediler sonra 1 ay olmasına 2 kala kartı iade ettim 500 TL kartı iade ettiğimde bana geri ödeneceği söylendiği iade etmediler. Ya siz bizi yanlış anladınız yine öyle şey olur mu iadeleri 6 aylık abonelerimize geri ödüyoruz diyerek 500 TL'yi de ödemeyecek insanları böyle laf ebeliği yaparak yanıltıyorlar... Bu oto park Avcılar Reşitpaşa Caddesi pazar pazarının kurulduğu caddenin karşısı Çelik otopark.

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Avrasya Otopark Görevlilerinin İlgisiz Ve Kaba Davranışları Nedeniyle Yaşanan Memnuniyetsizlik

05 Eylül 2025 15:39

27 Haziran 2024 15:35
Suw Rent Car Sitesi Yanıltıcı Bir Site

Avrasya Otopark Pozitif Ve Negatif Yönleri!

09 Temmuz 2023 22:49
Teoman sonuçtan hiç memnun değil

Beşiktaş Sinanpaşa Otopark In Fahiş Fiyatlandırması. 1.5 Saat 300TL

27 Temmuz 2024 21:57

20 Şubat 2024 15:32
Megacenter İstanbul Mega Center Yönetimin Çalışanlarının İşlerini Yanlış Yapmaları