Elif sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2023 15:26

Celenes yüz yıkama jeli kuru ve hassas ciltler için satın almıştım 2 kere kullanmış olduğum cildimi çok kurutup sivilce yaptı şu an sivilce ilaçlarıyla sivilcelerin lekelerin geçmesini bekliyorum hiçbir şekilde cildime iyi gelmedi... Ve cilt tipime uygun olarak satın almıştım. Cildimi kötü yaptı ve lekeler kaldı... Normalde sivilce çıkmayan bir cildim varken böyle bir sorun yaşıyorum

21 Haziran 2023 11:25 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba Elif Hanım, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzüntülerimizi iletmek isteriz. Şikayetinizi [email protected] adresi ile paylaşmanız durumunda sizlere hızlıca yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.

Eyup
Eyup

Merhaba benim de suratımda yanma oldu şu an yüzün nasıl düzeldi mi acaba dönüş yaparsan sevinirim

Elif
Elif

Kullanmayı bıraktım düzeldi

Şehriban sonuçtan hiç memnun değil

Celenes By Sweden Yüz Jelinde Şiddetli Yanma Ve Kızarıklık

16 Şubat 22:58
Celenes By Sweden Yüz Jelinde Şiddetli Yanma Ve Kızarıklık
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Celenes Ürünleri Kuru Ve Hassas Ciltte Yoğun Sivilce Ve Kızarıklık Yaptı, Çözüm Bekliyorum

17 Aralık 2025 01:06

Cildimi Çizen Tanecikli Güneş Kremi Hayal Kırıklığı