Casper Nirvana Casper G770 Sıfır Ürünüm Sorunlu Geldi 10 Gündür Hiçbir Geri Dönüş Yok

07 Aralık 2023 13:53

28 Kasım'da sipariş verip satın aldığım Casper Excalibur G770 laptopumu 02 Aralık Cumartesi günü teslim aldım. Bugün itibariyle 7 Kasım ve ben hala bilgisayarın işletim sistemi Windows 11 yazısını bile göremedim. 43 bin Türk lirası ödediğim bu cihaz bozuk geldi. Sürekli yeniden başlatma sorunu ile karşılaştım. FreeDOS olmadığı halde içerisindeki Windows 11 lisansının kurulumunu dahi yapamadım. İşlerim ve iş hayatım PC ile alakalı olduğu için Kocaeli İzmit'ten kalkıp, kendi elimle Ümraniye Casper Plaza'ya götürdüm. Sabah 9:30'dan öğlene doğru 12'ye kadar bekledim. Donanımsal tüm testlerin yapıldığını, işletim sisteminin kurulduğunu ve hiçbir sorunun olmadığını, bilgisayarı alıp götürebileceğimi söylediler. Ben de 'Ürün sonradan aynı sorunu yaparsa ne yapmam gerekiyor?' dedim. 'O zaman bize bırakın, gün içinde test edelim, size haber verelim. Çok kısa bir işlem.' dediler. Tam 3 gün oldu. Defalarca aramama rağmen 'Departmana bildirdik, yasal süreç içerisinde' gibi cevaplar alıyorum. Herhangi bir geri dönüş, bir SMS, bir bilgilendirme mesajı dahi gelmedi. Son görüştüğüm temsilcinin tavrı da hoş değildi. Benim ürünüm sıfır ve aciliyetim çok yüksek. Sıfır bir ürünün durumunu öğrenmek için günlerdir bekliyorum. Bekleyecek olsam iade eder, yenisini sipariş ederdim. Bu kadar sorumsuz ve iletişim sıkıntısı yaşadığım tek firma olabilirsiniz. Gerçekten acilen problemime bir çözüm istiyorum ya da ürünümün iadesini talep ediyorum.

Ertugrul
08 Aralık 2023 20:53

Bugün 08 Aralık Casper tarafından aranıp ürünümün hazır olduğu bilgisini alıyorum gelip alabilirsiniz diye bilgilendiriliyorum aynı şekilde mailden de ulaşıp cihaz için yapılan güncelleme vb. Şeylerden bahsediliyor. Bu süreç boyunca beni Casper tarafından hiçbir şekilde kimse aramadı SMS atmadı veya bilgilendirme yapmadı. Evimden kalkıp tam 60 km yol gidiyorum özel arabam ile ve ne ile karşılaştığımı tahmin edin. Ürünün arızalı olduğunu RAM slotunda problem olduğunu ve yenileneceğini öğreniyorum. Hanımefendi beni aradınız gelin alın diye hazır dediniz ne bu alaymı ediyorsunuz benimle tam 60 kilometre geldim 60 kilometre geri gideceğim diyorum bana verilen cevap olay kadar komik. Kusura bakmayın sisteme bilgi girilmemiş :d Ya gerçekten birkaç bin tl fazla verip diğer markalara bakın Excalibur serisi cidden sorunlu araştırıp görebilirsiniz sadece Türkiye değil yurt dışı içinde konuşuyorum. İnanın kimsenin kimseden haberi yok hepsi mesai bitsin eve gideyim kafasında sıfır hizmet sıfır sekronize hayatımda gördüğüm en kötü kadro diyebilirim. 28 Kasım bugün 08 kasım Cumartesi pazar dahil haftaya çarşamba günü elimde olacakmış oda komik bir şekilde belki :d Yani yaklaşık 1 aydır ortalama 45 bin Tl verdiğim bilgisayarımı bekleyeceğim gerçekten almadan önce 1 değil 10 bin defa falan düşünebilirsiniz. Detayları fotoğraf olarak ekledim Bu son formum ben yandım siz yapmayınız :d

Serkan

Sonuç ne oldu? Ben de 23.10.2023 te İskenderun Teknosa'dan Casper excalibur g870 dizüstü bilgisayar 37000 TL aldım. Birkaç gün sonra görev yöneticisinde ve yenileme yaptığımda klasörlerde titreme olmaya başladı. 3 defa servise gitti geldi. Güncelleme sonrası sorun yine olmaya başladı. Değişim istedim ama kabul edilmedi. Mahkemeye başvursam kazanır mıyım? Bu arada bence grup kurmalıyız. Belki toplu hareket edilirse sonuç alınabilir.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 10:34

09 Haziran 2023 16:34