Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Durumda Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

22 Haziran 2024 17:36

18 Haziran saat 17:30 sıralarında Çarşamba Devlet Hastanesi'ne gittim. 20 haftalık gebeyim ve aşırı kanamam olduğu için acilden tahlil alıp uzman doktor ***** yönlendirdiler. Üst kata çıkıp muayene alanına gittim. İki ebe alttan bakmak istediler; peçeteden kanamayı gösterdim. Beş düşük yaptım, bu altıncı olduğu için alttan değil, ultrasonla bakılmasını istedim. Oradaki iki bayan, biri kapalı biri açık, 'Biz ebeyiz, ultrason cihazını kullanamıyoruz. Sadece alttan bakabiliriz, cihaz eğitimi almıyoruz' dediler. Yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Uzman doktor bakmadığı için geldiğimi söyledim, doktor yok dediler. Nasıl yok dedim, hanımefendi acilden arayıp görüştüler dedim. İki ebe de biraz ters davrandılar ve beni kadın doğuma yönlendirdiler. Bu kadar acil olmama rağmen rica ettim, bakmadılar. Mecbur Samsun Kadın Doğuma acil geldim. Tekrar alt kata acil katına indim. Damar yolunu çıkarmak için acil doktoru **** Bey'e yalvardım. Allah razı olsun, o kadar yoğunlukta bir de benimle uğraştı. Doktoru arayıp hastanın acil olduğunu ve bakmasını talep etti. Doktor bey bana bakmayacağını söyledi ve küfür etti. Doktor muayene bile etmedi. **** ve o gün yalan konuşup beni doktora kötüleyen ebelerden şikayetçiyim. Kameraların izlenip kadın doğum katında benim üslubumun ve ebelerin konuşmalarının incelenmesini talep ediyorum. İki ebenin doktora beni şikayet edip, doktorun ebelere inanıp beni muayene etmemesi hayatımda gördüğüm bir davranış değil. Hastane yönetiminin bu konunun üstüne düşüp inceleme yapmalarını rica ediyorum. Bu kişilerin takip edilip bırakılmaması rica olunur.

03 Ekim 2024 00:50
Koç sonuçtan hiç memnun değil

Kepez Devlet Hastanesi Hamilelikte Acil Serviste İlgisizlik Ve Yetersiz Müdahale

25 Nisan 2025 23:55
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 19:37