Çankaya Belediyesi Birlik Mah 452. Sok. Kaçak Yer

23 Ağustos 2024 16:07

Çankaya birlik Mah. 452. Sok da oturuyorum. Burası nezih sessiz bir sokaktır normalde. Ama 5 numaralı binanın altına dışarıdan görülmesin diye siyaha boyayıp kaçak göcek içeride iş yapan bir oto tamircisi açıldı. Her gün içeride bir makine çalıştırıyor muhtemelen boya kaporta falan yapıyor. Gece gündüz sürekli ne olduğu belli olmayan arabalar adamlar doluştu egzoz sesleri gürültü Patırtı korkunç bir hal aldı durum. İçeri araç s*kup gecenin 1-2 sinde egzoz bağırtıyorlar. Tüm mahalle 2 ay boyunca bıkmış durumdayız. Polisi arıyoruz gelip gidiyor. Hatta şikayet edilen şubeden polis gelip kendi arabasını yaptırıyor. Sokağada göz dağı verir gibi kasıla kasıla yürüyor. Zabıtayı aradık kaç kere mühürlediler ama tekrar bir yolunu bulup açtırdı ve hala işlemlere devam ediyor. Ne tabela var ne başka bir şey hala kaçak işlemler devam ediyor. Bütün mahalle şikayet ediyor sonunda kanlı bıçaklı olacak birileri. Benim küçücük bebeğim var ve bu durumdan dolayı geceleri 3-4 e kadar aktif oldukları için asla uyuyamıyorum. Çocuk sesten sıçrayarak kalkıyor. Çankaya Belediyesi Çankaya Karakolu ve Çankaya zabıtası bir an önce bu duruma çözüm bulmalılar. Kimse ilgilenmiyor. Mahalle arasına yasal olmayan ne olduğu olmayan bir şey açılıyor ama kimse ilgilenmiyor. Acilen göreve davet ediyorum yetkilileri.

Meriç sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 23:20
Aslı sonuçtan çok memnun