Esenler Belediyesi Çöp Gürültüsü

17 Temmuz 2024 22:00

İstanbul Esenler Nine Hatun Mahallesi 146. Sokak'ta apartmanın birinci katında oturuyorum. Yan apartmanla bitişik olup benim alt katıma denk gelen yerde göçük onarımı yapan bir iş yeri var ve günde 16 saat aşırı gürültü yapıyor. Sürekli çekiçle arabaya vurarak veya kaynak yaparken makinenin çıkardığı sesle bütün sokağı inletiyor. Belediyenin buna nasıl izin verdiğini anlamıyorum. Sabahın erken saatinde başlayıp gece yarısı kesilen aralıksız ses ve çalışan 10 kişinin müşterilerle tartışmaları çekilmez bir işkence. Evimde dinlenemiyorum. Bu da yetmezmiş gibi köşeye odun kesen bir bıçkı açıldı ve günde en az 5 saat bıçkı sesi var. Üstüne de apartman önündeki çöp konteynerlerinde her gün en az 3 buzdolabı veya mobilya parçalayan ve aşırı gürültü yapan hurdacılar var. Etrafa saçılan atıklar, çöpler, pis koku ve evimizi basan türlü sinekler de cabası. Belediyeye şikayet ettim, hiçbir şey yapılmadı. Bu mahallede huzur ve sükunet yok, kimsenin çözümü de yok. Gürültüden hepimiz sinir hastası olduk.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Esenler Belediyesi Gürültü Kirliliği Sağlığımızı Tehdit Ediyor!

Cem
18 Mart 11:56