Efe sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Tabancada Sorunlar

07 Kasım 2024 12:42

Sıfır Canik TP9 Sub Elite Executive PVD marka tabancam var. Tabancayı alalı 6 gün oluyor. MKE (Ankara)'dan satın aldım ve aldığımda namluda çizikler vardı, yani tabancanın test atışı yapılmıştı. Tabancanın şarjörünü doldurup mermiyi namluya verdiğimde sürgü neredeyse 1 santimetre geride kalıyor, tabancayı ilk kez denediğimdeyse atış esnasında ejektörde (boş kovanın atıldığı yerde) kıvılcımlanma oldu, atış sonundaysa tetik çerçevesinin üstünden duman çıktı. İlk kez edindiğim ve test atışı dahil yapılmış bir tabancada bu kadar sorun olması inanılır gibi değil. Üstüne üstlük müşteri hizmetlerini 2 kere aramama rağmen numara operatöre yönlendirip yüzüme kapandı. Kimseye de ulaşamıyorum, beğenerek satın aldığım tabancadan soğudum. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

07 Kasım 2024 12:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)
07 Kasım 2024 15:05

Satışın fişi

12 Kasım 2024 18:26

Gelişme: Canikarms'tan bana dönüş yapıldı, şikayetimin arıza kaydına girmediğini, şikayetimi kaldırmamı söylediler, ben de sorun çözülmeden bunu yapamayacağımı söyledim. Bunun üzerine benden tekrar video istendi, ben de çekip yolladım. Bana kargoyla yeni bir irca yayı gönderildi fakat o da sorunu çözmedi, benden sürgü mandalını kontrol etmem istendi, ettim ve bir sorun olmadığını yazdım. Ertesi gün 5. Kez arayışımda telefonu açtılar ve durumun ne olduğunu sordum. Bana teknik servisin durumun arıza kaydına girmediği, silahta bir sorun olmadığı söylendi. Sorunu tekrar anlattığımdaysa "Siz bu tabancayı sorunlarını tespit etmek için mi satın aldınız" diye sordular. Samsun'a yolum düşerse tabancaya bakabileceklerini söylediler, bana arızalı verilen tabancanın masrafını da ben çekicekmişim maalesef, yol parası ve konaklama bana aitmiş.

13 Kasım 2024 14:17
13 Kasım 2024 20:09

Güncelleme: Tabancanın sürgüsünü sert çekmediğime yönelik söylemlere yanıt olarak buraya bu videoyu bırakıyorum, tabancanın atış esnasındaki durumu budur. Hangi mühimmat olursa olsun aynı sorun yaşanıyor.

20 Kasım 2024 14:12

Önemli Güncelleme: Sterling ve MKE Parabellum ile yapılan atışlar ile tabanca ânında tutukluk yapıyor. Şarjörü de çok sert, tabancaya takarken zorlanıyorum. Aynı zamanda bel hizasından tabancayı bıraktığımda iğne düşüyor. Güvenlik desem sıfır.

Yorumlar (5)

Onur

Neredeyse alacaktım...

Ayhan

Vazgeçtim Canik almaktan.

Soner

Günlerdir videolar izliyordum, Canik mc9 Prime için. Sola toplanması ile ilgili sorunlar olsun, sizin bu tabancada yaşadığınız sorunlar olsun gözüm korktu almaya. Biraz daha araştırma yapmam gerekiyor sanırım.

Eyüp
Şikayeti Çözüldü

Çözüme ulaştın mı reis?

Adnan

Dostum o sürgüyü biraz sert bırakırsan oturacaktır, sen elin ile yerine koyar gibi yapıyorsun bu hata değil ki. Kıvılcım atma duman falan demişsin bu da kullandığın mühimmatla alakalı silah ile ilgili değil.