Can Teknik Servis Arçelik Yetkili Servisi Gibi Davranan Can Teknik

Can Teknik Servis Arçelik Yetkili Servisi Gibi Davranan Can Teknik
28 Mart 2024 11:13

Merhaba, kiracı olduğum evdeki Arçelik marka buzdolabım bozuldu. İçindeki ürünler bozulmasın diye hızlıca Arçelik yetkili servisini Google'da arattım. 4448531 numarasını görünce, sonradan öğrendiğim üzere aslında yetkili servis olmayan Can Teknik'i aramış bulundum. Yetkili servis gibi davrandılar. Aynı gün gelip buzdolabımın motor değişimini yaptılar ve 7000 TL ücret talep ettiler. Mecburen ücreti ödedik. Taktıkları Cubigel R600A tipi motorun piyasa fiyatının 1500-2500 TL arasında olduğunu öğrendim. Zaten insanların bu ekonomik şartlarda zar zor geçindiği, fiyat algısının kırıldığı bu dönemde, mecburi durumlarda bu şekilde fahiş fiyatlar talep etmeleri gerçekten üzücü. Bir hukukçu olarak bu servisin bu şekilde iş yapmaması için hukuki yollardan her türlü yolu deneyeceğim. Daha sonra ev sahibimle yaptığım görüşmede, aslında ürünün garantisi olduğunu öğrendim. Gerçekten yetkili servis olsaydı, zaten halihazırda garantisi olan ürünümün garanti kapsamında olduğunu anlar ve o şekilde işlem yaparlardı.

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Servis Seçimi Sonrası Buzdolabı Tamir Edilemedi, Mağduriyet Ve Ücret İadesi Talebi

03 Eylül 11:56
yanlis-servis-secimi-sonrasi-buzdolabi-tamir-edilemedi-magduriyet-ve-ucret-iadesi-talebi-1.jpg
Alper sonuçtan çok memnun

10 Mart 11:55