Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Çamönü Çiftliği Çamönü Çalışanın Saygısızlığı Ve Bozuk Peynir Satmaya Çalışması

22 Nisan 2023 19:46

Balçova çamönü çiftliği mandırasına girdiğimde peynir almak istedim. Orada sarisin iki tane bayan müziği son ses açmış takılıyorlardı bir poşete konulmuş sari peyniri verdi dedim bu bozuk bana oradaki yeni paketten verirmisin dedim. Veremem sen bilirsin o zaman dedi. Şaşırdım ben bir yığın şey alacaktım. Oradan hem müşteri kaçırdılar hem saygısızca. Müşteriyle nasıl konuşur sonra karşı taraftaki başka mandıradan 400 TL'lik alışverişimi yaptım ve tekrar uğradım. Ben sizden alacaktım Devamlı müşterinizim bana yeni peynir vermedin sen bilirsin alma o zaman dedin dedim. Karşılığında git istediğin yere şikayet et bizim peynirimiz bozuk değil dedi üstelik peynirin sararmış olduğunu öncesinde kendide kabul etmişti camekandan öyle gözüküyordur demişti. Sadece bozuk buzdolabı poşetine sarılmış peyniri almadığım yeni peynirden kesmesini istediğim için bana olan saygısızlığı yaptı. İsmini sorduğumda ismini vermedi yanındaki onun gibi iki çalışan daha onu korudu ve ismini vermedi tek savundukları peynir bozuk değil ya bana sen bilirsin alma o zaman diyemezsin diyorum. Git istediğin yere şikayet et diyor. Bir çalışan müşteriyle böyle konuşamaz bizde market sektöründe çalışan insanlarız. Oranın Devamlı müşterisini kaçırdı müziği son ses açmışlar bayramda çalışıyor. Gibi takılıyorlar denetlenmesi için her yere şikayet edeceğim zabıta, il sağlik müdürlüğü vs. Böyle her önüne gelen çalıştırılmamalı yoksa daha çok müşteri kaçar

22 Nisan 2023 19:42

Balçova ata Caddesi çamönü çiftliği mandırasının denetlenmesini istiyorum. Bozuk peynir satıyorlar üstelik bu bozuk bana yenisini açarmısın dediğimde saygısızlıkla karşılaştım. Sen bilirsin alma o zaman dedi çalışan sarışın kız. Şikayet edeceğim dediğimde et o zaman dedi lütfen denetlensin son ses müzikle takılıyorlar bozuk peynirleri satmaya çalışıp sağlığımızla oynayamazlar. Benim. Evimde hastam var ben ona bu peyniri yedirirsem zehirlenirse sorumlusu onlar olacaktı

22 Nisan 2023 19:36

Balçova ata caddesindeki çamönü çiftliği saygısızca davranmayı sürdürdüler her yere şikayet edeceğim. Sarışın kız yanındaki sarışında onu korudu git şikayet et dedi başlarında mudur vs yok. Müzik açık takılıyorlar.