İzinsiz Abonelik Yenilemesi Ve Para İadesi Talebi

01 Kasım 2024 07:44

Merhaba 2024 yılı için Cambly aboneliğim bulunmaktaydı. Ancak firma onayım olmadan otomatik yenileme yaptığı için 01.11.2024 tarihinde kredi kartımdan gece 1.16 kredi kartı hesabımdan tekrar 12 aylık abonelik ücreti 3585.60 TL çekildiğini görüyorum ki ne haberim var ne de böyle bir talebim var. Kafalarına göre çekmişler kredi kartımdan. Lütfen paramı iade edip aboneliğimi kapatmanızı rica ediyorum. Ayrıca zaten 14 gün cayma hakkım var. Eğer iptalim olmazsa Tüketici Hakları'na başvuracağım.

01 Kasım 2024 23:18

Merhaba sabah 6:30 dan beri uğraşıyorum Cambly gece benim haberim bile olmadan ve onayımda olmadan kredi kartımdan 3585 TL ücret çekmiş abonelik yenilemişler ki böyle bir talebim olmadı sabahtan beri buraya ve kendi maillerine kaçıncı bildirişim mail üzerinden bana yardımcı olacağınız söylüyorsunuz bilgilerimi veriyorum ama hala bir para iade veya bir bilgilendirme yok yarına kadar para iadem olmazsa önce Tüketici Hakem Heyeti'ne sonrada mahkemeye gideceğim ne hakla benim hiçbir onayım dahi olmadan benim kartımdan para çekersiniz bakın paramı iade edin yoksa hukuksal yollara başvuracağım böyle kaç kişinin haberi olmadan parasını çekmişsiniz hiçbir güvenceniz kalmadı

01 Kasım 2024 07:28

Merhaba 2024 yılına ait 1 yıllık Cambly aboneliğim vardı. Ancak 01.11.2024 yılında tekrar haberim ve talebim olmadan 12 aylık bir abonelik yenilenmesi olmuş ve kredi kartımdan 3585 TL çekilmiş. Paramın iadesini ve aboneliğimin iptalini istiyorum. Üstelik 14 gün cayma hakkım var. Param iade olmadığı takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağım. Otomatik yenileme özelliğim kapalı gözüküyor bu da diğer yıl bu tarihte kafanıza göre yenileyeceğiniz anlamına geliyor lütfen paramı iade edin ve aboneliğimin iptal edin.

01 Kasım 2024 18:05

Merhaba bakın zaten mail olarak da yazdım ancak e postamı yanlış kaydettiğim için Cambly nin sitesine hiçbir şekilde bana para iadesi yapmadınız size kendi kullandığım Cambly üzerinden de yazdım yine bende T. C. Bilgimi evimin adresini ve kart şifremi istediniz bende sizin bende ekstradan para çekmeyeceğinize dair güvenim olmadığı için yazmadım ancak nasıl çektiyseniz o parayı kartımdan kartıma da zaten benden bilgilerimi istemedim iade edebilirsiniz diye düşünüyorum lütfen paramı iade edin yoksa gerçekten tüketici haklarıda dahil olmak üzere bütün yasal yollara başvuracağım siz sanıyorsunuz ki ben blöf yapıyorum sizin benim kartımdan benim onayım olmadan herhangi bir para çekmeniz zaten yasal değil ki bir de herhangi bir üründen 14 gün içinde cayma hakkım var

04 Kasım 2024 09:51 (Şikayetten 3 gün sonra)

Tunahan sonuçtan çok memnun

Tunahan
01 Ocak 2024 12:07
"7 gün içerisinde ücret iadem gerçekleştirildi teşekkürler. 4.5 ay hediye tanımladık denildi başta ücret kesintisinden dolayı ancak iade isteyince hediyeyi de geri aldılar. Müşteri memnuniyeti açısından hediyeyi almamalarını beklerdim. Yine de teşekkürler"
Muzaffer sonuçtan çok memnun

Muzaffer
07 Kasım 2024 16:31
"Mağduriyetimi giderdikleri için teşekkür ederim."
Otomatik Yenileme Mağduriyeti: Habersiz Çekim Ve İade Talebi

17 Ocak 2024 10:56