Sağlık Hizmetlerinde Randevu Ve Teşhis Sorunları

Sağlık Hizmetlerinde Randevu Ve Teşhis Sorunları
29 Kasım 2024 21:44

Yaklaşık 2 aydır hastaneye gidiyorum, Başakşehir Devlet Hastanesi'nde Dahiliye bölümünde görevli doktor (E. Y****) aylardır süren öksürüğüm için muayene bile yapmadan dalga geçer gibi öksürük şurubu yazdı. Daha sonrasında ise Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları bölümünde görevli doktor (G. D****) sadece röntgene bakarak bir şey bulamadı ve alerji ilacı verdi. Son olarak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları bölümünde görevli doktor (S. Y***), gerçi kendisi yerinde yoktu, asistanı baktı. 4 sene önceki tomografi sonucumdan akciğerimde nodül olduğunu söyledi, kan testi yaptırmamı ve yeniden tomografi çekinmemi istedi. Sonuçları göstermem için de yeniden randevu almam gerekiyormuş, yahu var mı böyle bir saçmalık? Zaten 15-20 günden aşağı sürede sıra gelmiyor, aldığım randevuyu da 4 gün kala kendi kendilerine iptal etmişler. Kan testi ve tomografi sonuçlarına bakacağım altı üstü, belki ölümcül bir hastalığım var. Gerçekten insan sağlığına verdiğiniz değer bu mudur? Neden bazı birimlerde sonuçlar için randevu almadan on gün içerisinde yeniden doktora gidebiliyorken, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Göğüs Hastalıkları bölümünde kan tahlili sonuçları için bile yeniden randevu almamız gerekiyor? İptal edilen randevumun yerine, yeni bir randevu oluşturulmasını ivedi bir şekilde talep ediyorum.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Destek Olmayan, Kendini Beğenmiş Doktor

Yaşar
24 Temmuz 2023 16:50

Çam Sakura Şehir Hastanesi'nde İlgisizlik ve Bilgi Karışıklığı Yaşadık

Erhan
04 Kasım 20:30

Doktorun İlgisiz Ve Saygısız Tavırları

Deniz
22 Kasım 2024 04:44

Kanser Hastalarına Randevusuz Muayene Hakkının Yeniden Tanınmasını Talep Ediyorum

Hüseyin
29 Eylül 16:23