22 Ağustos 2024 07:24

Hastanede yatıyoruz. Sabah kahvaltıları ve yemekler hem çok özensiz hem de kediye verilir gibi. Evi uzak olsa, insanın karnı da aç olsa, parası da olmasa vay haline! Bununla yetinmek zorunda. Kantinde bir litrelik su 25 TL, açma 35 TL. Küçücük sonuçta devlet hastanesi. Lütfen bu yemeklere özen gösterilsin. İnsan yiyor, yal atılır gibi. Yapan aşçı sanırım maaşı düşük, 'yesin işte ya' diyor herhalde.

20 Ekim 2024 11:08

Cam sakura Hastanesi kadın doğum acilden 24.06.2024 giriş yapıldı açılmam var ameliyata alınacaktım bana bir kağıt getirdiler ameliyat hanede bebekte sorun olursa başka hastaneye sevk edeceğiz kabul ediyor musunuz diye bende oradaki Dr. Böyle bir şey yüzde kaç dedim oda bana 100/10 dedi şu an yer var merak etmeyin bunu herkese imzalatıyoruz dedi bana 10 dediği için imza attım ama doğum gerçekleşti 2600 le doğum oldu bebeği bana göstermeden apar topar yoğum bakıma alıyoruz dediler bebeği görmek istedim göstermediler fenalaştım komple uyuttular beni bebeğin kendi kendine oksijen alamıyor birkaç gün dediler GOP Hastanesi'ne sevk edildik sonra bebekte enfeksiyon var dediler antibiyotik verdiler 7 gün 3 günde emme refleksi için tutulduk ama başka hastanede doğumum olsaydı bebeğim kuvöze girmezdi eminim sakurada doğumların yüzde 70 bebekleri yoğum bakıma alınıyor bir çok arkadaşlarında başına geldi orası da araştırılsın istiyoruz ya staser hataları yüzünden ya da başka şeyden lütfen dikkate alalım

15 Ocak 2025 14:20
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi Yemek Hizmetleri

18 Temmuz 2023 13:54
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 07:52

Çam Sakura Şehir Hastanesi Kategorileri