Cafe Sera (Manisa)'dan Şikayetçiyim

06 Mart 2024 11:48

Bugün annemi ve akrabalarımızı, görüşeceğimiz gün için Cafe Sera'ya götürdüm. Doğum günü vesilesiyle giderken küçük bir pasta da aldım. Mekana girer girmez pastayı bırakıp, 12-14 kişinin yemek yiyeceğini ve mümkünse pastayı yemekten sonra getirmelerini rica ettim. İki tabak getirirlerse bizim için yeterli olacağını belirttim. Kişi başı 50 TL alacaklarını söyleyince, durumu tekrar açıkladım. Orada çok sayıda ürün tüketileceğini, hatta büyük restoranların bile bu durumu sorun etmediğini ifade ettim. Ancak işletme müdürü olduğunu düşündüğüm son derece kaba bir adam, istemiyorsanız gidebilirsiniz şeklinde son derece kötü bir üslupla karşılık verdi.

Birçok yakınım belli bir yaşın üzerinde olduğu için onları oradan alıp başka bir yere götürmem mümkün değildi. Annemi de böyle önemli bir günde üzmek istemedim. Sonuç olarak adam benden 13 kişi için 50 TL aldı. Tabii ki bu, yemekler, çaylar ve diğer içecekler haricindeydi.

Gerçekten kötü bir deneyimdi. Bu kabalık ve tavır kabul edilemez.Sahibi ile iletişime geçmek isterdim ancak kim olduğunu öğrenemedim.

İncinur sonuçtan hiç memnun değil

Cafe Home Food Factory Samsun Kötü Bir Anlayışta Ve İşleyişte

28 Mayıs 2025 09:01