Merve sonuçtan hiç memnun değil

Byfix Servis Hüsranı: Robot Süpürge Çilesi

23 Aralık 2023 18:17

Robot süpürgemi tamir ettiler diyerek, her seferinde tamir edilmeden gönderiyorlar. Her gönderimde belirtmeme rağmen kendi hatalarından dolayı gönderilen kargoyu, kargo ücretini karşı ödemeli gönderiyorlar ve bu durum beni maddi ve manevi olarak çok yıpratıyor. Bu paralarla şimdiye kadar yenisini almış olurdum. Makinem şu an çalışmıyor ama onlar tamir edildiğini ve gönderildiğini iddia ediyorlar. Artık telefonlarıma özel olarak cevap vermiyorlar. Kendilerini orijinal firma servisi olarak tanıtarak insanları yanıltıyorlar ve bu durumdan dolayı çok pişmanım.

25 Aralık 2023 12:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba m**** m., Probleminizi çözmek için takip kodunuzu (harf ve rakamlardan oluşan) alabilir miyim?

07 Ocak 2024 17:41

K7VHAPBJ

08 Ocak 2024 12:45

M**** m. Ürününüz 1 yıl firmamızın garantisi altındadır. Onarımı hakkındaki olumsuz durum için üzgünüz. Ancak ürününüzün onarımının mümkün olmadığı durumlarda ücret iadesi sağlanır. Ancak ürünü firmamıza tekrar göndererek ücretsiz garantimizden yararlanabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

08 Ocak 2024 22:19

Şaka mı yapıyorsunuz? Eğer bu seferde size geri göndermiş olsam 4. Ye geri göndermiş olacağım. Ve Ücretsiz gönderim dediğiniz kargonun dönüşünde, Alıcı ödemeli bana göndermiş olduğunuz kargo bedelleri bu aşağıdakiler; 300₺+134,03₺ 400₺+ 150,12₺ 400₺ + 150,12₺ Tabi bunların yanında 3,600₺ de onarılamama ücreti Sizin hatanız yüzünden yapılmayan makinamı size tam 3 kere güvenerek yolluyorum. Yapılmadan geri geliyor (hepsi video ıspatlı) hala diyorsunuz ki makinanız garantilidir ve ürünü göndermeniz gerekli! En son gönderirken bir arkadaşınızla görüştüğümde sanırım adı g*** Bana dedi ki bu seferde olmazsa makinanız bize geri göndermeden paranızı iade edeceğiz. Ama şimdi yine tekrardan aynı şeyleri söylüyorsunuz. Sizin hatanız yüzünden yapılamadan gelen makinemin Bu kargo bedellerini kim ödeyecek peki? Ben gerçekten hepsinin tarafıma geri yatırılmasını istiyorum. Ayrıca buradan yazana kadar hala bir kişiniz arayıp özürdilemedi, çözüm yoluna gitmedi telefonla iletişim kurmak çok mu zor? Numaram mail adresim tüm bilgilerime sahipsiniz!

12 Ocak 2024 10:48

?

12 Ocak 2024 16:47

Kargo ve kasko ücretlerinde iade işlemi olmuyor o kargoyla ilgili bir sorun.

12 Ocak 2024 16:59

Alıcı ödemeli anlaşmamız ve siz gönderirken bütün ücretleri firma ödüyor.

13 Ocak 2024 13:13

Tamam size gönderirken alıcı ödemeli de... Bize dönerken niye alıcı ödemeli? Yani niye biz kat kat fazlasını ödüyoruz? Üstelik makine yapmadan gönderen siz hata bedelini ödeyen niye biz oluyoruz? Ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Şu an 4. Kez bana göndermiş olduğunuz robot süpürgem çalışmıyor. Bu sebepten bana onarım ücretimin geri ödemesinin yapılmasını istiyorum. Eylül ayından beri uğraştığım bu konuyu Artık lütfen sonuçlandırın.

17 Ocak 2024 11:41

Evet konuyu sonuçlandırabilecek misiniz? Cevap bekliyorum.

20 Ocak 2024 17:17

?

07 Mart 2024 00:30

Neden hala bir sonuca varamıyoruz acaba? Neden dönüş yapmıyorsunuz?

Münevver
03 Temmuz 2023 10:46
Tesla sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 12:49

15 Ekim 2024 18:02