Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 17:40

Bybit TR Borsasına 3700 TL'lik bir Türk lirası transferi gerçekleştirdim. Normalde anlık yansıması gerekirken (ki borsasının transfer etme bölümünde 100 bin TL'ye kadar ki Fast işlemler anlık olarak hesaba geçer diye koskoca metin yazılı) borsa hesabıma 2 gündür para geçmedi. Canlı desteğe bağlanmak istedim. Canlı destek yok, Telegram gruplarına yazdım. Form doldurmamız söylediler, ki Telegram grubunda benim gibi mağduriyet yaşayan birkaç kişi ile daha tanıştım. Form doldurdum, gelen cevap 'inceleyeceğiz' adı altında bir otomatik yanıt. Canlı bir iletişim ekibiyle konuşmak istiyorum. Kimse yok. Her ihtimale karşı bankamı aradım, para karşı tarafın hesabına sorumsuzca geçmiş, ancak paramı resmen rehin alıp hesabıma hiçbir şekilde göndermiyorlar. Lütfen firma ile iletişime geçip mağduriyetimi giderin.

Bybit TR şikayet dosya numaram: 13198203
Bybit TR UID: 343925432
Bybit TR e-posta adresim: m**********@gmail.com

24 Ekim 2024 13:16

Benden sonra para yatıranların paraları bile hesabına geçmiş ancak ben 3 gündür ihtiyacım olan para hala hesabıma geçmedi,

26 Ekim 2024 12:40

Aslında sorun çözülmedi, ancak param bankama geri gönderildi, yani bybit TR maceram başlamadan bitti, Twitter üzerinden bana yardımcı olan satın k**** beye Ayrıca teşekkürler,

Onur
21 Ocak 00:05
Bybit TR'de Para Transferi Sorunu Ve Destek Eksikliği
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
27 Ağustos 2023 09:06

Ercan
23 Ekim 2024 17:40
Bybit TR'de Kayıp Para Ve İletişim Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Bybit P2P Transferinde Yaşanan Sorunlar!

Yunus
16 Mart 2024 11:12
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
19 Eylül 2023 18:47