Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Bybit P2P Transferinde Yaşanan Sorunlar!

16 Mart 2024 11:12

Bybit borsasında ilk kez kişiler arası para transferi (P2P) yaparak borsaya para göndermeye çalıştım ve borsaya güvenerek herhangi bir sorun yaşamayacağımı düşündüm. Borsanın önerdiği kişiye banka transferi yaptım ve talimatları birebir uyguladım. 10 dakika bekleme süresi verildi. Borsa ve almak istediğim Tether (USDT) 'lerin satıcı tarafından serbest bırakılmasını bekledim. Süre dolduğunda para hesabıma gelmedi, borsa bana satıcıyla iletişim kurmam için cep telefonu numarası verdi. Numarayı aradım, mesaj attım, ancak hiçbir cevap alamadım. Sonra işlemi iptal etmek zorunda kaldım. Müşteri hizmetleri ile iletişim kurmaya çalıştım fakat canlı hizmet hatları yetersizdi. Birçok borsada hesabım bulunmasına rağmen, bu kadar yetersiz müşteri desteğiyle karşılaşmadım. Karşımda muhatap bulamadım, sürekli botlarla konuşmak zorunda kaldım. 3 gün geçmesine rağmen süreç hala inceleme aşamasında. 700 dolarımın kaybolduğunu düşünüyorum.

Ugur
Ugur

Benimde USD kayboldu hala cevap yazmadılar

Kaan
Kaan

Merhaba şu anda aynı durumu ben yaşıyorum. Yaklaşık 1600 dolar yok oldu. Sizin son durumunuz nedir geri alabildiniz mi?

Yunus

Maalesef, çok sorumsuzlar ve hiçbir çözüm sağlamadılar. Canlı görüşebilecek müşteri hizmetleri bile yok.

Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Bybit Hesabımdaki USDT Bakiyem Güvenlik Açığı Nedeniyle Kayboldu

Nurullah
06 Eylül 2025 22:28
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Muhsin
23 Ekim 2024 17:40