Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Çayyolu Estetik Merkezi Şikayet

22 Haziran 2024 15:35

By Fatima'yı arkadaşımdan duyup tavsiye almıştım. Çayyolu'ndaki yerlerine gittiğimde ilk başta odaya alıp neler istediğimi, nerelere dolgu istediğimi sordular. Ben söyledikten sonra tek tek kağıda bir şeyler yazıp kendi belirledikleri fiyatı söylediler. Bana çıkarttıkları fiyat 10 CC karşılığı 75 bin lira olarak belirtildi. 75 bin liraya nasıl bir dolgu yapıldığını anlamıyorum. Bu parayı verip yukarı kata çıktım ve Fatima Hanım dolgu yapmaya başladı fakat 10 CC dolgu olduğuna inanmıyorum; işlem 5 dakika bile sürmedi ve geri aşağı yolladılar. Oradan ayrıldıktan sonra kontrole çağıracaklarını söylediler, 15 gün sonra. Fakat kimse beni çağırmadı. Ben kendim randevu aldığımda kontrol için sürekli bir bahane öne sürdüler, nedense hiçbir zaman Fatima Hanım orada değildi. Bu durumu adil bulmuyorum. Ben orada dolgu fiyatına 75 bin lira verirken yanımdaki kadından 100 bin lira, diğerinden 60 bin lira alıyorlar. Bu şekilde iş yapmaya çalışıyorlar. Her yere de şikayette bulunacağım. Bu şekilde insanların haklarına giremezsiniz.

22 Haziran 2024 16:00 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Merhaba Firma Benzerliği Galiba Bizim Bahse konu İlde şubeniz yok. Uygulamada Yapılmamaktadır. Estetikdolgum Sadece ürün satışı yapmaktadır. Firma ismini tam olarak alıp şikayette bulunun. Ama Konu bizimle ilgili değil Bilginiz olsun. Firma isim Benzerliği

İsimsiz sonuçtan hiç memnun değil

Cosmetolog Safiya Azayeva Güven Vermeyen Güzellik Merkezi Deneyimi

04 Şubat 2025 19:11