Hospital Park Darıca Hastanesi Darıca Hospital Park Egolu Doktor

12 Mart 2024 13:33

Bugün, 12.03.2024 tarihinde Darıca Hastanesi'nin Nöroloji bölümüne şiddetli bel ağrım sebebiyle başvurdum. A**** A****** hakkında yazılan olumlu yorumlar nedeniyle kendisini tercih etmiştim; ancak maalesef beklentilerimi karşılamadı ve egosu oldukça yüksekti. Çocuklarıma bakacak kimse olmadığı için onlarla birlikte gitmek zorunda kaldım. Ağrım dayanılmaz bir seviyedeydi ve tam öğle arasına denk geldiğim için doktor henüz molaya çıkmamıştı ve beni kabul etti. Bu sırada bir yaşındaki kızım korktuğu için ağlamaya başladı. Doktor bey, molaya çıkamadığı için rahatsız oldu ve 'Çocukla muayeneye gelinir mi?' gibi sözlerle sitem etmeye başladı. Ben kızımı sakinleştirmeye çalışırken, doktor bey resepsiyondaki çalışana randevumu iptal etmesini ve daha sonra geleceğimi söyledi. Bu durum karşısında şok oldum. Odasından çıkarken bile 'Çocukla muayeneye gelinir mi?' diye söylenmeye devam etti. Ben, şiddetli ağrılarım ve doktorun tavrı yüzünden ağlayarak hastaneden ayrıldım. Çocuğu olan hastaların ne yapması gerektiğini merak ediyorum; acı ve sızı içinde mi ölmesi bekleniyor? En azından ağrımı dindirecek bir tedavi uygulayabilirdi. Bu tür davranışlar sergileyen doktorlar yüzünden bölümlerinizin boş kalacağını düşünüyorum.

13 Mart 2024 14:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kıymetli Misafirimiz Elif Hanım Öncelikle yaşadığınız olumsuz tecrübeden dolayı üzüntülerimizi ifade etmek isteriz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve konu özelinde yardımcı olabilmek adına kurumumuza ait hatlarımızdan tarafımızla iletişime geçmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Damla sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 15:14
Güliz sonuçtan hiç memnun değil

Doktorların İletişim Tarzı Ve Katı Yaklaşımları Hastane Deneyimimizi Olumsuz Etkiledi

15 Ağustos 2025 21:01

ParkHayat Afyon Hastanesi Park Hastanesi MR Hizmeti

20 Mart 2024 14:07
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 16:52