Bursa Burtom Özlüce Doktor Şikayeti

Aydın
10 Ağustos 2024 20:37

03 Ağustos 2024 saat 11:30 tarihinde Özlüce Burtom Tıp Merkezi ortopedi bölümünde Op. Dr. E**** A****'le muayene kaydımız oluşturularak işlemlerimiz yapıldı. Muayene için girdiğimiz odada geçirmiş olduğumuz kazayı anlattık. Kendisi tomografi ve röntgen görmek istediğini söyledi. Aynı merkezde işlemlerimiz yapıldı, sonuçlarımız çıktı. Tekrar doktorun muayene odasına girdik ancak kendisi sonuçları beklemeden hastaneden çıkmış. Danışmadaki görevliye kendisini arattığımızda önemli bir şeyin olmadığını katalog bıraktığını ve işaretli olan koruyucu bilekliği alsınlar gitsinler demesi üzerine böyle bir muayenesiz tedavinin olamayacağını söyledik. Konuyu hastane görevlisine ilettik ve onun girişimiyle Konur Hastanesi doktoru Op. Dr. M***** A*** beyle muayene görüşmesi sağlandı. Op. Dr. M***** A*** Bey'in bizi beklediğini söylemesi üzerine Konur hastanesine gittik muayene sonucu sağ bilekte üç kırık sol bilekte burkulma ve doku zedelenmesi, siyahlık, ve şişme teşhisi konuldu. Pazartesi günü tekrar film çekilerek alçıya alındı. M***** A*** beye hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. E**** denen o insana söyleyecek söz bulamıyorum.
Ayrıca aynı gün bu düşme neticesinde sağ alında ve gözde şişme, morarma sebebi ile hastane bünyesindeki göz doktoruna da muayene olacaktım ona da gitmekte tedirgin olduğumuzdan muayene olmadık. Bu yaşamış olduğumuz süreci paylaşmak istedim.

12 Ağustos 2024 10:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Aydın A., Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek adına yapmış olduğunuz değerli geri bildirimiz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı Günler Dileriz

Yanlış Reçete Ve Deneme Lensinin Sağlanmaması Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Reyhan
22 Mayıs 2025 14:47

Magnet Hastanesi Yanlış Alınan Muayene Parasının Geri Ödenmemesi

07 Haziran 2024 18:57
Deniz sonucu yetersiz buldu

Yanlış Teşhis ve Yetersiz Tedavi Deneyimi

07 Ekim 2024 13:42
Önder sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 13:52
Vahap sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 19:12