Deniz sonucu yetersiz buldu

Yanlış Teşhis ve Yetersiz Tedavi Deneyimi

07 Ekim 2024 13:42

04.10.2024 tarihinde şiddetli göğüs ağrısı ve öksürük şikayeti ile Maltepe Tıp Merkezine gittim. Danışmadaki çalışan kadının yönlendirmesiyle Dahiliye'den değil, Göğüs Hastalıkları bölümünde M... K. isimli doktora yönlendirildim. Şikayetlerimi söyledim, benden akciğer filmi istedi ve sonuç temiz çıktı. Halsiz olduğumu, göğsümde bir basınç olduğunu, nefes almakta zorlandığımı söylememe rağmen başka bir tahlil yapmadan bana influenza teşhisi koymuş ve ona göre ilaç vermiş doktor. 3 gün can çekiştim, ağrıdan evde ilaçlar hiçbir işe yaramadı, pazartesi tekrar gitmek zorunda kaldım kendisine, çünkü neye dayanarak domuz gribi olduğuma dair teşhis koyduğunu merak ettim. Sordum, hiçbir şey söylemedi. Bu defa kan tahlili istedi ve CRP'ye baktırmayı akıl etti, ben ortalıkta virüs varmış, Covid miyim acaba? deyince. CRP yüksek çıktı sonuç olarak, tekrar antibiyotik yazdı bana. İşe gidemedim, param kesildi, 3 gün çektiğim de bana kaldı.
Muayene ücretleriniz çok yüksek lakin gördüğümüz tedavi ve muamele maalesef ödediğimiz ücrete değmiyor. Saygılar

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sanatoryum Tıp Merkezi'nde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

17 Şubat 2025 01:36
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 09:30
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Yunus Emre Tıp Merkezi Yanlış Tedavi Uyguladı!

19 Mart 2024 10:50

06 Ocak 2024 02:26