Magnet Hastanesi Yanlış Alınan Muayene Parasının Geri Ödenmemesi

07 Haziran 2024 18:57

Hastaneye annemi götürmüşken ben de başka bir alanda muayene olmak istedim. Arkadaşlar sağlık sigortamın bu alanda geçerli olduğunu belirtiler ve muayene oldum. Muayene sonrası bana yanlış bilgi verildiği ve tamamlayıcı sağlık sigortamın ilgili doktorda geçerli olmadığı belirtilerek muayene ücreti talep edildi. Ortamın gerilmemesi adına parayı ödedim ama konu hakkında şikayette bulunacağım ve takipte olacağımı belirttim. Bu büyük bir hataydı siz bu durumlarla karşılaşırsanız asla ödeme yapmayın. Daha sonra hasta ilişkileri ile görüştüm ve onlarda diğer yetkililerle görüşerek paramın iade edeceğini belirttiler. Sistemden bir sorun sebebiyle o gün iade edemediler ve daha sonra hesabıma para gönderileceği belirtildi. Bu olay 16.11.2023 yılında gerçekleşti ve geçen 3, 4 ay boyunca hem hasta ilişkileri hem de muhasebe birimi her telefonuma önümüzdeki hafta size ödeme yapılacak dedi ve hala henüz bir ödeme gerçekleşmiş değil. Yoğunluğum sebebiyle sürekli ertelediğim süreçte bugün hastaneden checkup yaptırmam için aranmam sonucu konu yine gündemime geldi ve burada paylaşmak istedim. Çok beğenerek gittiğimiz ve sorunlarımıza çözüm olmuş bir hastahanenin bu tavrını hala anlayabilmiş değilim. Bir Kurum kendisine ancak böyle zarar verebilir.

Mehtap sonuçtan memnun değil

26 Ocak 2024 12:56
Azize sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 08:13
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Magnet Hastanesi Sağlık Sigortası Kapsamında Haksız Ücret Talebi Ve Geciken İade

16 Ağustos 2024 14:35