Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Personelinin Uygunsuz Davranışı Hakkında Şikayet

07 Nisan 2024 01:22

Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi KBB bölümünde hastane hademesi olarak çalışan F**** Ç**, oğlumun yatılı kaldığı odaya geldi. Kulağında telefonla yüksek sesle konuşarak içeri girdi ve insan var mı yok mu demeden perdeleri hızla açtı. Ben sadece yastık sordum, ancak o bağırmaya başladı. 'Çocuk uyuyor, lütfen sessiz olun' dedim. Buna karşılık 'Git, nereye şikayet edersen et' dedi ve adını 'F**** Ç**' diye bağırarak söyledi. 'Odadan çıkın, çocuk uyuyor' dediğimde ise bana yüksek sesle karşılık verdi ve şikayet etmemi söyledi. Ben de 'Odaya girmeyeceksiniz' dedim ve konunun ilgili mercilerce değerlendirilmesini talep ediyorum.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Randevusu Ve Doktor İletişimi Hakkında Şikayet

07 Mart 2024 17:26

14 Aralık 2023 01:43

Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Çocuk Hastanesi Hemşirenin Saçma İsteği

08 Ağustos 2024 20:52

13 Ağustos 2023 02:44
Derya sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 20:21