Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Çocuk Hastanesi Hemşirenin Saçma İsteği

08 Ağustos 2024 20:52

Samsun kadın doğum ve çocuk Hastanesi'nde çalışan çocuk bölümünde görev yapan ***** ***** ***** adlı hemşire, kızım hastanede yatarken odada erkek olmasını istemediğini belirtti ve namahrem olduğunu söyledi. Ayrıca beni uykumdan uyandırıp gece kocanız gelmez değil mi gibi saçma sorular sordu.

Kendini bu kadar saklıyorsan bu mesleği yapma. Ben hasta olabilirim ve hastaydım da. Eşim kızımın yanında kaldı. İki gün boyunca yanında kalmamış olabilir. Bir şikayet veya rahatsızlık verici bir durum yok.

Biz kızımızın derdindeyiz, senin namahremini düşünecek durumda değiliz. Ayrıca kızım babasına çok düşkün olduğu için bu konu için özellikle başhemşireden izin aldık. Perdenizi çekip kalabilirsiniz dedi.

Kızım ağır zatürre geçiriyor. Konunun incelenmesini istiyoruz. Sağlık Bakanlığı'ndan uyarılmasını rica ediyoruz.

Sevda
Sevda

Bugün pedagog için gittik psikiyatri yönlendirdiler gidiyoruz yüzümüze bakan yok doktoru odada ona soruyoruz sekreterle konuşun doluyuz ama hiçbir hastası yok kapısında sekreterle görüşüyoruz doktor dediyse kayıt oluşturalım tam t. C. Bilgisi veriyorduk doktor randevusuz almıyorum doluyum bugün perşembe sekreteri ayrı doktoru ayrı fazlasıyla şımarık egolular böyle çok çok kötü yok yazık yani hiçbir şekilde ne gidilir ne görüşülür gidebildiğim her yere şikayetimi de edeceğim asla bırakmayacağım peşini asla memnun değiliz bırakın doktorluğunuz insanlığınız kalmamış başhekimine gidebildiğim her yere şikayetimi edeceğim de

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Bölümü Personel Şikayeti

21 Ocak 2025 14:25