Bursa İshakbey İskender Çanakkale 17 Burda AVM'de Kaba Üsluplu Personel Ve Yanıltıcı Bilgi

04 Temmuz 2024 19:59

04.07.2024 tarih saat : 15.14 sırasında yani bugün Çanakkale 17 Burda AVM içinde yer alan Bursa İshakbey iskender isimli iş yerinden toplam 415 TL tutarında bir duble bir de normal iskender sipariş ettim. Sipariş ettiğim esnada kasada siparişi olan diksiyonu çok zayıf aksanlı hızlı kesinlikle 3 kelimesinden biri anlaşılmayan kaba üsluplu kısa boylu beyaz gömlekli çalışana özellikle sınırsız içecekler bu siparişlerde geçerlimi diye sordum onay aldıktan sonra siparişi verdim. İçecek takviyesi için gittiğimde yine kaba bir üslupla hatta diğer masalarda oturanların duyacağı kadar bağırarak sizin siparişinizde sınırsız içecek yok yanıtını aldım. Bunun üzerine her türlü kamera kaydını dinlemeye hazır olduğumu özellikle sorduğumu söylememe rağmen kamera olmadığı yanıtını aldım. Defaatle kaba anlaşılmaz bir üslupla konuşmaması gerektiğini söyledim ancak hiçbir iyi dönüş alamadım. Arkamı döndüğümde getir hadi vereyim yanıtını duydum ve kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyleyerek uzaklaştım. İlgili personelin diksiyonu oldukça zayıf ve kaba bir üslup içerisindedir. Gereği yapılmasını rica ederim. Saygılar.

04 Temmuz 2024 20:23 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 29276960 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

08 Temmuz 2024 15:27

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 29276960 nolu şikayet ile ilgili olarak tarafınıza iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü görüş ve önerileriniz için 4448052 nolu Müşteri Hizmetleri hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

24 Ağustos 2025 21:57
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 13:27

22 Nisan 2024 01:44