İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bursa İlker Çelikcan Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi Doktor Tavrı

11 Ocak 2024 10:50

Bursa İlker Çelikcan Hastanesi'nde görev yapan Dr. ****hakkında şikayetimi bildirmek istiyorum. 70 yaşındaki annem, ilk randevusunda muayene edildikten sonra kemik ölçümü yapılması gerektiği belirtilmiş. Muayene sırasında yanında kimse olmadığı için, kemik ölçümü sonrasında kız kardeşimle birlikte sonuçları göstermek üzere doktora gittiğinde, Dr. **** anneme yüksek sesle ve kaba bir şekilde, 'Ben sana MR istemiştim, onu neden çektirmedin? Beni neden dinlemiyorsun? ' diyerek bağırmış. Annem okuma yazma bilmemekte ve şeker ile tansiyon hastasıdır. Heyecanlı bir durumda olduğunda, doktorun yanında bir yakınının olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak doktor, bu durumu göz ardı ederek, yazılı bir not veya sekreter aracılığıyla gerekli bilgilendirmeyi yapmamış ve sonrasında anneme bağırmıştır. Sağlık Bakanlığı'ndan talebim, kimsenin kimseye bağırmaya hakkının olmadığı ve bu konuda gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Dr. **** hakkındaki şikayetimin dikkate alınmasını istiyorum.

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Engelli Hastaya Saygısız Muamele Ve Yetersiz Hizmet

10 Mart 2025 12:42

İlgisiz Doktor Ve Memnuniyetsiz Muayene Deneyimi

10 Mart 2025 22:00
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 20:59